Problem sa S21FE

Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
367
Napuni se tel i pocrni ekran(znaci izgube se sat i datum sa strane to jest "always on displey) ostane samo za otisak prsta.
Pri otljucavanju sa otiskom cuje se da klikne ali se ne pali ekran.
Kada probam sa dugmetom sa strane cuje se da klikne i kada palim i kada gasim ali ne pali ekran.
Uspem da restartujem telefon pritiskom na sva 3 dugmeta sa strane telefona.
Nakon restarta sve radi normalno.
Opet se desilo ali bez punjenja (baterija je na 60%) tel stajao na stolu.
Da li ima neko neku ideju sta bi moglo da mu bude?

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.753
Пробај да флешујеш телефон па ако то не помогне онда га носи у сервис.

Učlanjen(a)
17.11.2019
Poruka
7
probaj prvo hard reset googlaj hard reset i ime telefona .. ako hard reset ne popravi onda ili idi na servis ili sam reflashuj system .. ako je telefon u garanciji idi na servis ako nije flashuj sam .. googlaj how to flash stock rom s21fe

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.753
.. ako je telefon u garanciji idi na servis ako nije flashuj sam ..
Овај модел је са почетка 2022 године, тако да не може бити речи о било каквој гаранцији! Чак шта више, пиотање је да ли га је Самсунг искључио и из подршке за обновљења.

Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
367
U nedelju sam uradio update softvera sa androida 14 na 15,sa ONE UI 6.0 na 7.0.
Za sada nema problema,jedino sto mi se sada povremeno sam od sebe iskljucuje always on display.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.441
Kod:
https://www.samsung.com/hr/support/mobile-devices/kako-aktivirati-znacajku-uvijek-na-zaslonu-always-on-display-na-vasem-telefonu-galaxy/

Član
Učlanjen(a)
29.10.2011
Poruka
367
Nije problem u tome da ne znam da ga aktiviram.
Kada je aktiviran posle nekog vremena se "iskljuci" udjem u postavke i tamo bude destiklirano ponovo gastikliram.
Opet posle nekog vremena ili kada posle par puta upalim telefon ono bude destiklirano.

Natrag