Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Druze pise na slici velicina monitoraNisi napisao koliko ti monitor ima inča a drugo možda se mora u samom monitoru podesiti jer svaki monitor ima funkcije za podešavanje a neki imaju i AUTO funkciju pa će ti ona podesiti.
Uzgrad mlogo si škrt na informacijama šta IMAŠ....Svih mi ponora duboke tame.
Radi i kod mene ta kombinacija kao kod tebe, ali dobio sam savet od coveka jednog. Da mi je to isto kao da sam ga ubo u VGA, cim ti je jedna strana VGA, gubi svaku smisao DVI. Znaci dzabe ubadas u DVI na grafickoj, kad ti je VGA kabal komplet dalje do monitora. Mada kod mene nece rezolucija da se nasteluje koja treba da bude.Nisam primetio veličinu monitora Sorry. Inače i moj je monitor VGA koji je preko DVI povezan sa grafičkom pa radi. Ali radi samo kombinacija vga-dvi-i. VGA monitor DVI-I na grafičkoj. Suprotna kombinacija VGA-DVI-D neće ništa da mi baca probano i preko više kablova i adaptera i monitora i grafičkih. Ta kombinacija kod mene uopšte ne radi. Tako da nemaš sreće.
Radi i kod mene ta kombinacija kao kod tebe, ali dobio sam savet od coveka jednog. Da mi je to isto kao da sam ga ubo u VGA, cim ti je jedna strana VGA, gubi svaku smisao DVI. Znaci dzabe ubadas u DVI na grafickoj, kad ti je VGA kabal komplet dalje do monitora. Mada kod mene nece rezolucija da se nasteluje koja treba da bude.