Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Druze pise na slici velicina monitora V19 znaci 19'' imam na monitoru auto, ali ne radi se o stelovanju slike...tamo vamo, nego o samoj rezoluciji, nije ista kao ova sada. Ikonice su ne daj boze. Nego saznao sam posle, da mi ne znaci nista taj konektor, kad je izlaz na VGA...Da je bi dobio neku razliku morao bi i na monitor imati DVI. A ja nemam, izlaz je VGA tako da nista ne dobijam kad ga povezem preko konektora na DVI.Nisi napisao koliko ti monitor ima inča a drugo možda se mora u samom monitoru podesiti jer svaki monitor ima funkcije za podešavanje a neki imaju i AUTO funkciju pa će ti ona podesiti.
Uzgrad mlogo si škrt na informacijama šta IMAŠ....Svih mi ponora duboke tame.
Radi i kod mene ta kombinacija kao kod tebe, ali dobio sam savet od coveka jednog. Da mi je to isto kao da sam ga ubo u VGA, cim ti je jedna strana VGA, gubi svaku smisao DVI. Znaci dzabe ubadas u DVI na grafickoj, kad ti je VGA kabal komplet dalje do monitora. Mada kod mene nece rezolucija da se nasteluje koja treba da bude.Nisam primetio veličinu monitora Sorry. Inače i moj je monitor VGA koji je preko DVI povezan sa grafičkom pa radi. Ali radi samo kombinacija vga-dvi-i. VGA monitor DVI-I na grafičkoj. Suprotna kombinacija VGA-DVI-D neće ništa da mi baca probano i preko više kablova i adaptera i monitora i grafičkih. Ta kombinacija kod mene uopšte ne radi. Tako da nemaš sreće.
Radi i kod mene ta kombinacija kao kod tebe, ali dobio sam savet od coveka jednog. Da mi je to isto kao da sam ga ubo u VGA, cim ti je jedna strana VGA, gubi svaku smisao DVI. Znaci dzabe ubadas u DVI na grafickoj, kad ti je VGA kabal komplet dalje do monitora. Mada kod mene nece rezolucija da se nasteluje koja treba da bude.