Mabrate napajanje ti je lose... zameni ga sa nekim od 600 W i neces imati briga vise...
P.S. Nemoj da te zaj**u i kazu grafa je i da puknes jos para, a nije ona. 150% sam siguran da je napajanje
Ma znam brate, covek je rekao da je nesto od ta dva i da ce proveriti kad im odnesem, imam garanciju 5 godina tako da me bas briga. Tacnije napajanje mi je 560 W. Ali proverice pa cu vam reci sta je bio problem, hvala ti na upozorenju.brate napajanje ti je lose... zameni ga sa nekim od 600 W i neces imati briga vise...
P.S. Nemoj da te zaj**u i kazu grafa je i da puknes jos para, a nije ona. 150% sam siguran da je napajanje
Samo da te ispravim, nije bilo plavih ekrana nego samo restarti, kao dugme da sam pritisnuo za restart. I 4 puta sam mu instalirao 2 razlicita wina i opet isto, znaci da verovatno nije do toga. Ali servis je tu pa cemo videti.Zato sto Jovca ima 600 W, haha..
Moze biti i to napajanje, medjutim covek kaze kako ga je kupio pre dve nedelje i instalirao 64-bitni sistem, nekako verujem da je to radelo super i pre ove verzije 64, iznenadni restarti i plavi ekrani posledica su obicno nekompaktibilnih drajvera, al ko ce ga znati. Ako je kvar poceo tek posle instaliravanja 64-cetvorke tu je nesto malo sumnjivo. Sve karte su otvorene i kladjenje je nezahvalno.
...Medjutim posto je to nedavno kupljeno i pod pretpostavkom da nije adekvatno testirano, caka sa "natrag u servis" je vise nego pozeljna.
Poslednja izmena od urednika: