Problem sa Ram memorijom

Član
Učlanjen(a)
22.04.2011
Poruka
85
pozz

probaj promeni pci slot za mreznu , ako to ne uspe onda zameni mesta memorijama stavi prvo ovu od dva pa onda od po 1... mozda to prororadi!

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
probaj promeni pci slot za mreznu , ako to ne uspe onda zameni mesta memorijama stavi prvo ovu od dva pa onda od po 1... mozda to prororadi!

To je vec probao, nisi procitao iznad, evo mog posta:

nikolajub
Idi u Network Connection (Local Area) i pogledaj podesavanja za mrezu, ako ti je ADSL, onda stavi sve na Automatic, ili neka sam Windows resi problem Repair Connection...
Bilo bi jos dobro da ovo uradis, dakle ostavi sav RAM u slotovima, izvadi LAN karticu, staruj racunar da normalno digne sve, zatim iskljuci ponovo i vrati je na isto mesto, u slucaju da ostane isti problem, jednostavno je stavi u drugi PCI slot, a probaj i da promenis mesta memorijama, nisi rekao koja je ploca?

Meni je isto stvarno cudno, prvi put se srecem sa ovim i stvarno mi nista vise ne pada na pamet, osim da jos ispocetka podigne system, da stavi svu memaru sto ima i tu karticu i proba da li ce posle reinstalacije sistema proraditi, nista me ne bi cudilo..
Pa da, probaj brate, sta sad, bar ces znati sta je u pitanju...

Natrag