Pozzz svima!!! Imam problem sa računarom a mislim da je nastao zbog virusa na filmu ili igrice koje sam skinuo sa neta u pitanju je film Nightmare on elm street a igrica je Syberia 1. Istovremeno sam pustio film da pregledam i započeo instalaciju igrice. Igricu sam hteo da instaliram pomocu win.rar-a i selektovao sam program u prozoru open with a ostao mi je čekiran Always use the selected program to open this kind of file. Kada sam to uradio dobio sam potvrdu o grešci jer win.rar nije mogao da otvori taj fajl a film koji sam pustio je zabagovao. Primetio sam da nesto nije u redu i zatvorio sve ali na desktop-u su skoro sve ikone bile kao sto je ikona win.rar-a. Nisam znao sta da radim i izbrisao sam win.rar iz control panel-a ali ikone su onda postale bele i klikom na neku od njih otvara se prozor open with. U browse nadjem program koji zelim i selektujem ga, onda na ok i neki program radi, ali vecina nece i tako uvek. Posle sam skenirao film i video da je imao virus i izbrisao sam ga. Ne mogu task menager da otvotim, system restore ne radi i jos neke funkcije itd. Šta dalje?