Problem sa printanjem

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
probaj nesto drugo prikljuci na taj USB port i vidi da li ce da radi,bilo sta:misa i tastaturu ako su na USB,kameru ako imas,mobilni telefon.Pa vi di kako reaguju ti svi USB portovi.

Član
Učlanjen(a)
23.08.2009
Poruka
8
Obnovio Win, ali volio bi znati šta izaziva problem, jer mi se dva puta desilo, a na dva različita wina!

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Koji je OS kod tebe,a koji na tom drugom kompu sto radi normalno.

Član
Učlanjen(a)
23.08.2009
Poruka
8
Win 8, ali na njemu je bio prethodno Win 7 i isti problem. Deinstalirao sam, opet je Win 8 i za sada radi. Samo što ne znam šta pravi problem?

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Ako se ponovo desi,a nadjmo se da nece.Onda izbaci shortcat printera na desktop,ako vec nisi.I onda idi desni klik na njega i udji u komandu "Compatinility",pa stikliraj ono Run this program,onda ce se otvoriti padajuci meni,ti stikliraj prvo Windows Wistu,ako ne upali idi na sledecu dole sledeca je Windovs Wista SP1 i tako dalje dok ne dodjes do zadnje komande,to ako treba,ako upali sa prvom nista ne diraj.Kod mene na XP-u radi na komandi XP SP3,Na Win.7-Windows server 2008(SP1),a na Win.8.1 na komandi Windovs Wista.Moj printer je stariji "Samsung ML 1640" i radio je samo na XP-u,dok to nisam slucajno isprobao i sada mi radi na sva tri OS-a

Natrag