Problem sa printanjem

Član
Učlanjen(a)
23.08.2009
Poruka
8
Ne znam da li sam pogodio temu, ali mislim da me razumijete. Naime, imam problem sa printanjem. Ranije, na mom compu, printao stotine slika i odjednom neće i izbacuje iksić sa porukom: Printer driver: File error. Pokušavao svašta, ali morao obarati Win. Na svježem Winu radio normalno izvjesno vrijeme i ponovo mi se dešava ista stvar. Printer termosub. Shinko 2145. Hvala unaprijed!

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Proveri napojni kabl i USB kambl koji je u vezi sa kompom da slucajno nisu malo izvuceni pa nemaju dobar kontakt na printeru.

Član
Učlanjen(a)
23.08.2009
Poruka
8
Izgleda da nakon instalacije nekog programa ili apdejta dešava se ovako nešto. Kablovi su ok!

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Probaj Udji u kontrol paneli deinstaliraj njegov program iz panela i posle restarta uradi ponovo njegovu instalaciju i drajvere.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Onda vec nesto moze biti do njega neki problem.Mada po onoj poruci sto ti izlazi govori da je greska do drajvera.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Probaj ako imas slobodan drugi USB prikljucak,premesti na drugo mesto,sacekaj da ga OS prijavi,restartuj komp i trebalo bi da krene.Moguce da taj USB prikljucak nije u redu,ili jednostavno nece da prihvati taj uredjaj.

Natrag