Problem sa prikazom foldera i ikonica

Član
Učlanjen(a)
21.09.2012
Poruka
240
Do sada nisam naisao na ovakav problem. Naime ako odem u lokal disk D ili C svejedno i namestim da "prikaz" foldera ili ikonica bude recimo "srednje ikone" posle toga izadjem odatle pa se ponovo vratim prikaz foldera ili tih ikona se uvek vraca na opciju "detalji". To se desava ne samo u lokal disk C ili D nego svuda. Kako to da ispravim -namestim.

Učlanjen(a)
28.02.2012
Poruka
5.192
Do sada nisam naisao na ovakav problem. Naime ako odem u lokal disk D ili C svejedno i namestim da "prikaz" foldera ili ikonica bude recimo "srednje ikone" posle toga izadjem odatle pa se ponovo vratim prikaz foldera ili tih ikona se uvek vraca na opciju "detalji". To se desava ne samo u lokal disk C ili D nego svuda. Kako to da ispravim -namestim.

Pogledaj malo ovaj link.

Kod:
http://windows.microsoft.com/en-gb/windows7/change-folder-options

Član
Učlanjen(a)
21.09.2012
Poruka
240
Probao sam sve vratio na podrazumevane vrednosti ali nista nepomaze. I dalje se sve vraca isto kao sto sam gore naveo.

Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
481
Uh... iznervira me Djokovic....

Ako si chekirao "Remember each folder’s view settings" ali ti se folderi ipak svaki put resetuju - uradi ovo:

U registry-ju pod:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell

na desnoj strani prozora desni klik pa:

New - DWORD (32-bit)

nazovi ga : BagMRU Size

izaberi "decimal" i unesi vrednost 1000

Restartuj PC (uvek pametna odluka) i to je to.

I necu vise da gledam tenis (dobro, mozda jos sutra). Stalno se nerviram kao da imam nesto od toga.

Natrag