Problem sa poludelom fleskom

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Radio sam pre neki dan reinstalaciju windows-a i dokumenta i slike sam prebacio na flesku. Medjutim, nakon formatiranja harda i instalacije novog sistema, na fleski stoje samo prazni folderi bez ikakvih fajlova unutra. Ipak, kada se ode na My Computer, racunar pokazuje da se na fleski nalazi 500MB podataka, ali ja i dalje ne mogu da ih vidim! Probao sam sa Show hidden files and folders opcijom, ali nisam imao uspeha. Fajlovi su tu, samo ja ne mogu da ih vidim. Ima li neko resenje?

Da li se fajlovi mogu videti iz Total Commandera?

Član
Učlanjen(a)
06.10.2009
Poruka
783
Mene zbunjuje to sto kazes da si na flesku prebacio dokumenta i slike a u my computer ti pokazuje da ima 500 mb???Buni me tih 500 mb,ili si ti imao jako malo dokumenata i slika ili iz nekog razloga ti ustvari nisi uopste nista prebacio.Mislim sta je 500 mb.I jos ,jesi li probao na nekom drugom kompu osim na svom?

Fleska je od 1GB i imao sam oko 500MB slika i dokumenata. Znaci, velicina je odgovarajuca. Probao sam na jos dva druga racunara, isti problem se javlja- windows prijavljuje 500MB zauzeto, a na fleski nista sem praznih foldera.

virus ti je promjenio postavke tih fajlova, sad ti je postavljeno na hidden, znam to sigurno jer sam to nekoliko puta rješavao odnosno vraćao, sad se samo ne mogu sjetiti da li sam koristio hirens boot mini xp, ili windows xpe (linux XP) gdje se vide ti fajlovi i onda samo promjeniš postavke odnosno isključiš hidden, ako su ti važni podaci nemoj brisati sjetit ću se sigurno!!!!!!!

Ok, druze, hvala ti, nista ne diram dok mi ne kazes...

Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Da li se fajlovi mogu videti iz Total Commandera?

Sad sam probao, ne mogu.

Poslednja izmena:
Natrag