problem sa Nod32

Član
Učlanjen(a)
21.10.2009
Poruka
56
Instalirao sam nod32 hrvatsku verziju,sa nekim programom sam zaustavio vrijeme trial verzije,a i Tnod sam instalirao,tako da je sve do neki dan radilo bez greške,a onda mi je izgleda otkazao poslušnost,kad pritisnem ikonicu dobijam obavijest "pogreška u komunikaciji sa jezgrom",pa molim ako netko zna da mi pomogne.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Imao sam isti Nod32 izbriši TNod jer se meni se to dva puta dogodilo ima u sebi malwer koji počne nakon nekog vremena da pravi takav problem (nakon 20-ak dana). Skini Eset Smart Security 4.2.64.12 verziju jer on u sebi ima kompletnu žaštitu (Firewarr,antispam,antispiware i antivirus) i Malwerbytes Anti Malware 1.51 verzija. Dobro se dopunjuju i ne ometaju jedan drugog ja ih imam već duže od jedne godine i sve radi kako treba. I još jedan mali savjet programi za pronalaženje nodovih licenci neko vrijeme dobro odrađuju posao međutim znaju da sa nekih adresa za skidanje licenci skinu sumnjiv fajl koji napravi zbrku u nodu i essetu najsigurniji način je da sa foruma skidaš licence koje postavljaju forumaši provjereno radi Nod 32 licence i generatori

Natrag