problem sa nerom

Član
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
38
skinuo sam nero 6
instalirao sam.otvaram ga izadje glavni prozor
ali to je sve.nece da se pojavi onaj prozor za odabir filmova.
izbacuje mi

the system DLL user 32.dll was relocated in memory.The application will not run properly.The
relocation occured because the DLL C:\WINDOWS\system 32\SHELL32.fll occupied an address range reserved for windows system DLLs.The vendor supplying the DLL should be contacted for a new DLL.

taj fajl sam skinuo sa interneta i pokusavao da ga ubacim u system 32,ali ovaj prethodni(shell32) ne mogu nikako da obrisem.

hvala na paznji
vas kjerkegor

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.108
daj jos podataka. jesi li imao neru prije , ako jesi koju verziju. koji ti je os

Član
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
38
imo sam neki nero 6,ne znam koji.
taj je skroz izbrisan.
ovaj je nero 6 ultra edition

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.108
ajde ovako . moras izbrisati toga neru sto ti je instaliran skroz. znaci iz program files i obrisati sve tragove iz registra od proslog nere. uzmi dobar uninstaler koji ce ti to sve odraditi da ti ne cackas po registrima ako dobro neznas. a pitam te za oprerativni sitem jer nero 6 nemoze raditi ni na jednom winu koji je noviji od xp-a.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.108
moras obrisati sve jer ostanu tragovi u registrima od starog nere pa onda pravi probleme . vazno je da je xp.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
98
NIKAKO NEMOJ BRISATI SHELL32.DLL.
To je izuzetno važan sistemski fajl.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.108
nisam mu ni rekao da dira sistemske fajlove nego samo one u registru koji imaju u nazivu nero. start - run - regedit - hkey local machine - software - nero . i u tom folderu nero da obrise sve sto je vezano za neru.

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
98
nisam mu ni rekao da dira sistemske fajlove nego samo one u registru koji imaju u nazivu nero. start - run - regedit - hkey local machine - software - nero . i u tom folderu nero da obrise sve sto je vezano za neru.
Nisam tebi rekao da ne diraš sistemske fajlove nego njemu pošto je u prvom postu pisao da nije uspeo da ih obriše.
Za tebe znam da ne bi brisao shell32.dll.

Natrag