Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Skini Easy CD-DA Extractor. Imaš sve što ti je potrebno. Možeš od audio cd praviti mp3 (i druge audio formate), možeš od njih praviti audio cd, možeš konvertovati iz audio formata u audio format...
Ja mislim da je ipak bolje resenje, neki mp3 player i usb flash drive. Isplatice se vec za 50 diskova, dobice se mnogo vise. Inace, da, potrebno je rezati opcijom audio cd, i to najmanjom brzinom, jer cd playeri brzo stradaju, i vrlo cesto imaju problema sa citanjem diskova(iz razloga sto konstantno citaju disk dok je ubacen)...
Probano u raznim programima za narezivanje , samo nisam uspeo nero da mu instaliram nisam mogo da nadjem verziju koja odgovara za djavolji xp ...instalirao sam i posle 3 ,4 minuta sam od sebe nestane sa kompa,a i mako sam antivirus da vidim da ga on ne sklanja ..nije sam nestane neki nero 12,posle sam probao cdBurner xp,free audio CD burner,Ahampo,Any Burn i ne znam jos sta 5-6 diskova i probao sam u Wave formatu..i posle toga se pojavilo na ekranu od kasica SAFE.. i sad tek ne radi nista ni radio.Imal ko ideju kako da resetujem ovo trazih nesto po netu al ne nadjoh..Delco Electronics Cdr 500 kasic...ovo nije mi jasno sta radi ovaj lik..
Hvala svima na savetima resenje je nadjeno ..narezano je ca cdBurner xp ponovo je probano sa predzadnjom brzinom za rezanjem od 16...i upalilo je normalno audio cd opcija.A ovo sa SAFE mode je reseno sa ovim likom sa You Tuba hvala i njemu..samo sto smo morali da zovemo coveka od koga je kupljen auto..i on je znao sifru za SAFE 1728 cini mi se zaboravio sam..a ispratili smo korake sa snimka i uspeli smo.Evo snimka mozda pomogne jos nekom ko naleti na isti problem...