Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Molim za pomoc mislim da je problem sa maticnom jer kad upalim racunar ne pojavljuje se slika na monitoru, probao sam da zamenim graficku i nije do nje, a naravno monitor radi. Moze neka pomoc ako neko zna o cemu se radi.
Unapred hvala.
Ajde ugasi iz napajanja ceo racunar kada je ugasen skroz otvori ga i ocisti od prasine i od paucine sve unutra posto i to hoce da zeza.yes3Molim za pomoc mislim da je problem sa maticnom jer kad upalim racunar ne pojavljuje se slika na monitoru, probao sam da zamenim graficku i nije do nje, a naravno monitor radi. Moze neka pomoc ako neko zna o cemu se radi.
Unapred hvala.
^^ Da je hard disk crko njemu bi se pojavilo nešto na ekranu. Da mu je memorija crkla njemu bi se pojavilo nešto na ekranu.
Ljudi molim vas još jednom, ukoliko ne znate materiju računara i njihove probleme/simptome nemojte lupati gluposti ovako javno i samo pisati spam i dezinformacije, čisto da bi ste nešto napisali zarad većeg broja postova. Ovim ne samo da narušavate ozbiljnost i kulturu pisanja već i pravite problem ljudim dajući im (uglavnom) pogrešne savete i još više ih zbunjujete.
Ubuduće ću bez najave brisati postove kao post iznad mog!