problem sa konekcijom

Član
Učlanjen(a)
19.11.2009
Poruka
31
kupila sam w-lan karticu, instalirala drajver, ali sad imam problem, ne vidim conekciju.
Treba li još negde nešto podesiti? Dodeljivala sam i ime konekciji, pa mi je davao i key ali ništa.
Da ne treba da ukucam IP adrese? Ili nešto u biosu da podesim?
Ne znam u čemu je problem. Pomozite!!

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.439
Odi na start, connect to, show all conection i trebalo bi da ti je pokaže.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
kupila sam w-lan karticu, instalirala drajver, ali sad imam problem, ne vidim conekciju.
Treba li još negde nešto podesiti? Dodeljivala sam i ime konekciji, pa mi je davao i key ali ništa.
Da ne treba da ukucam IP adrese? Ili nešto u biosu da podesim?
Ne znam u čemu je problem. Pomozite!!

U "Control Panel"-u imas opciju "Local Area Connection". Unutar nje podesi sve opcije koje budu bile potrebne i nakon toga bi trebalo da bude u redu.

Član
Učlanjen(a)
19.11.2009
Poruka
31
Ma sve sam ja odradila ali mi se u donjem desnom uglupojavljuje inaj racunarčić precrtan crvenom putačom i kaže da nema konekcije.

Ma sve sam ja odradila ali mi se u donjem desnom uglupojavljuje inaj racunarčić precrtan crvenom putačom i kaže da nema konekcije.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
15.10.2010
Poruka
491
trebaš pratiti upute sa cd koji se dobije uz karticu i u svom pregledniku (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera,…) ukucati adresu koja je odprilike 192.168.1.1 ili 192.168.1. nakon čega vam se otvori forma za unos podataka za pristup konfiguratoru routera i kliknete na Login na cd imaš podatke pasvorda i imena a potom umijeti podatke davaoca internet usluge. sve to zapamtiti i trebalo bi da radi.

Natrag