- Učlanjen(a)
- 20.09.2014
- Poruka
- 1.861
Daj Boze da ce i ovo da mu resi problem, nekako imam osecaj da se uputstvo koje dolazi uz televizor ne cita do kraja, s druge stane verovatno da se podesavanja na zice razlikuju od podesavanja na wireless , ako je ruter u pitanju, u wifi podesavanjima na njemu treba dati [hl]dozvolu za pristup doticnom uredjaju[/hl], a ko su kablovi u pitanju, ono "Smart" u nazivu aplikacije , trebalo bi da zavrsi poso(treba procitati manual-uputstvo).
...U svakom slucaju, ako je to novo i nece, trebalo bi pozvati servisera, ja licno ne bih izdrzao ovu agoniju koja traje vec dva dana i odneo bih to natrag u prodavnicu ili bih platio taxi i pice onom serviseru da dodje da ovo podesi. Treba videti kod nekog od komsija kako su resili ovo...
...U svakom slucaju, ako je to novo i nece, trebalo bi pozvati servisera, ja licno ne bih izdrzao ovu agoniju koja traje vec dva dana i odneo bih to natrag u prodavnicu ili bih platio taxi i pice onom serviseru da dodje da ovo podesi. Treba videti kod nekog od komsija kako su resili ovo...