Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
probao sam,nece ni sa drugom kamerom.Kada udzem u podesavanje kamere pise da je onemogucena,a nemoze nikako da se omoguci.Formatirao telefon,opet nece.Jesi li probao neku alternativnu sa Google Play-a ?
Da,uradio sam fabricki reset,a sigurno sam brisao i sistematske aplikacije,nego problem je kako da ih vratim.Telefon je kupljen legalno u Austriji decembra meseca,i jos je pod garancijom,ali mi daleko daga saljem,ako ima neka bezbolnija varijanta bilo bi dobro.Hvala unapred na pomoc."Formatirao" ,misliš na fabrički reset ?
Jesi li brisao možda neke sistemske aplikacije ako si radio root ?
Samo da javim,sam telefon odjednom uradio azuriranje sve se vratilo na prvobitno,nedelju dana nisam imao kameru sada sam i nju dobio,neznam kako,hvala ti Johnny Bravo.Da,uradio sam fabricki reset,a sigurno sam brisao i sistematske aplikacije,nego problem je kako da ih vratim.Telefon je kupljen legalno u Austriji decembra meseca,i jos je pod garancijom,ali mi daleko daga saljem,ako ima neka bezbolnija varijanta bilo bi dobro.Hvala unapred na pomoc.