VIP
- Učlanjen(a)
- 28.02.2012
- Poruka
- 5.192
Pobrkao si lončiće a valjda ces sam skontat.Da SP2,pa kasnije izasao SP3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pobrkao si lončiće a valjda ces sam skontat.Da SP2,pa kasnije izasao SP3
Posle Viste,a pre Win.7 je izasao 2008-me Windows Server 2008 SP2.Inace,kada je podizan OS bio je Win.7.Malo bolje pretrazi netr i sve ce ti se reci.Pobrkao si lončiće a valjda ces sam skontat.
Zadnja oficijelna verzija Win 7 je SP1. Ne postoji SP2 ni SP3. Win XP zadnja verzija je SP3.Posle Viste,a pre Win.7 je izasao 2008-me Windows Server 2008 SP2.Inace,kada je podizan OS bio je Win.7.Malo bolje pretrazi netr i sve ce ti se reci.
Niko nije ni rekao za Win.7,vec os izmedju Viste i Win.7.Procitraj post pazljivo.Zadnja oficijelna verzija Win 7 je SP1. Ne postoji SP2 ni SP3. Win XP zadnja verzija je SP3.
What does it mean if Windows isn't supported? - Microsoft Support
Learn what it means if you have an older version of Windows that's no longer supported.support.microsoft.com
Windows 7 - Wikipedia
en.wikipedia.org
Dobro, kako ti kazes.Jeste,ali je mogao bez problema da se instalira, ili nadogradi na XP.T.J na te masine starije od OS-a.Inace zvanicna verzija Win.7 SP2 je izasao 2009-e,a prva verzija je izasla ranije.
Sve operativne sisteme imam u malom prstu i nemam namjeru tebi nista dokazivati.Da SP2,pa kasnije izasao SP3
Pa zaboravio si na Windows servere 2006 i 2008.Sve operativne sisteme imam u malom prstu i nemam namjeru tebi nista dokazivati.
Ti covjece mijesas operativne sisteme. EndePa zaboravio si na Windows servere 2006 i 2008.
https://answers.microsoft.com/en-us...ws-7-sp2/c2c7009f-3a10-4199-9c89-48e1e883051e
Ne mesam,nego postoji redosled.Sad sto ti nisi cuo za neke,je ti ne mogu pomoci.Jesi li cuo za Win.95,98 i 2000?Ti covjece mijesas operativne sisteme. Ende