Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Priznajem pogrijesio sam. Ne postoji x86 i x32 flashplayer.Cekaj nemoj zuris sa menjanjem sistema. Pod sve si uradio i nista, pod nista na sta tacno mislis, jel ti izbaci neku gresku ili nesto? Koliko sam je razumeo iz onog videa flash player ti je integrisan u internet explorer tako da bi preko njega trebalo sve lepo da radi. Ukoliko ni tako nece treba da prebacis iz kako ga oni nazivaju Windows store mode tj. onaj metro izgled u desktop mode.
Using Flash Player on Windows 8 with Internet Explorer - YouTube
Moja greska.Ovo sto je Jovica pomenuo nisam bas siguran u to, koliko ja znam flash player ti treba za browser tako da browser odredjuje da li ti treba 32 ili 64 bitna verzija (neka me neko slobodno ispravi ako gresim). Vecina browsera su 32 bitni. Evo mozes pogledati ovde ima bas objasnjenje za win8. Srecno pa javi sta si uradio :dtyste:.
Adobe Community: How do I install Flash Player on Windows 8?
Cek cek sad, nisi tu pogresio naravno da postoji 32(x86) i 64 bitna verzija. Samo sto koju ces skinuti ne zavisi od verzije os nego od browsera. Mozes da instalirasom 64 bitni flash player ako si na 64 bitnom os ali ukoliko je 32 bitni browser flash player nece raditi zajedno sa tim browserPriznajem pogrijesio sam. Ne postoji x86 i x32 flashplayer.
Hvala sto si napomenuo