Problem sa instalacijom Adobe Flash Player

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Morao sam obarati sistem radi problema sa virusima, nakon ponove instalacije ne mogu nikako da instaliram Adobe Flash Player, skinuo sam ga sa oficijalnog sajt ali nikako da se instalira, u čemu je problem?

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
211
Morao sam obarati sistem radi problema sa virusima, nakon ponove instalacije ne mogu nikako da instaliram Adobe Flash Player, skinuo sam ga sa oficijalnog sajt ali nikako da se instalira, u čemu je problem?
Oce da pravi problem instalacija ako instaliras iz mozille.Probaj da ides instalaciju iz internet explorera,imoras da izadjes iz pretrazivaca kad instaliras AFP.I jasam se zez.o sa time pa sam negde procitao da mora iz explorera da se instalira

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
163
Hvala ds73 upravu si ja sam probao s operom 10.63, mora da se izađe iz pretraživača i onda se obavi instalacija. Najgor je to što sam to davno radio ali se zaboravilo. Pozz

Učlanjen(a)
05.03.2011
Poruka
3
Ljudi i ja imam problem ....Na you tube-u mi se slika ne vidi i ton se ne cuje (vidi se samo belo ).Na google chrome-u instaliram flash player i radi ,a cim ugasim komp on se sam izbrise..tako isto uradim na operi i sve je isto,i na mozili,....Medjutim kad udjem na Control Panel-u u add programs taj program (adobe flash player...ili kako vec) je tu,ali ne postoje nikakve informacije kao npr....koliko zauzima..vec ima samo Remove....da li neko zna sta je problem???

Učlanjen(a)
23.10.2011
Poruka
1
To je za sada! :)

Ljudi cuvajte se najboljih prijatelja i Brut je zabio cezaru noz u ledja!

A ovo je stih iz mog romana i sa ovim stihom se mnogo ponosim!
Vetrovi ljubavi,milosti,srece i postenja uvek duvaju samo treba rasiriti jedra,i drzati kormilo svog zivota!

Natrag