Problem sa iGO Primo 9.6.29.427562.

Učlanjen(a)
12.08.2013
Poruka
22
Pre par nedelja sam instalirao ovu najnoviju navigaciju na Samsung Galaxy S III i funkcioniše prilično dobro, osim par sitnica:

1. Prilikom vožnje nedostaje "kurzor" (trougao koji predstavlja položaj vozila). Ova oznaka se izgubi i prilikom simulacije. Međutim, oznaka se pojavi (i prilikom stvarne vožnje i prilikom simulacije) ukoliko se vozilo kreće preko 120km/h, a kada uspori oznaka ponovo nestane? Ovo se dešava kada izaberem bilo koje vozilo, osim kada se izabere pešak. U tom slučaju kurzor je normalno prisutan! Šta može da bude uzrok za ovu anomaliju i kako može da se reši?

2.
Nakon instalacije i prvog pokretanja u meniju sam imao opciju da izaberem kako će da izgleda prikaz mog vozila (trougao, kombi, kamion, robot, ......), međutim do te opcije u meniju više ne mogu da pristupim? Šta je u pitanju?

3. Zvuk obaveštenja je suviše slab (kada se koriste slušalice). Drugi izvori sa telefona (radio, MP3, ...) deru se za sve pare, a navigacija skoro ništa? Inače navigaciju koristim na motociklu pa mi je ova opcija vrlo bitna.

Pre godinu dana instalirao sam na Huawei (G510) nsvigaciju iGO My way 8.4.3. 179971 i sve odlično funkcioniše. Koristio sam i starije mape Contraks i Hero iz 2013 i u Srbiji su bile bolje ove stare. Sa Hero sam prošao Švajcarsku, Nemačku, Austriju i Mađarsku i sve bez greške.
Unapred zahvaljujemna odgovorima!

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.108
@zika56
Na prvo pitanje moguci odgovor je - ako nemas u sys.txt ubaci - dodaj ovo -
[3d]
max_loading_time_immediate=200
double_pixel_similarity_check=0
car_antialias_max_x=320
car_antialias_max_y=320
road_distance_factor=0.4

[2d]
dpi_based_correction = 1
min_road_thickness_multiplier = 0.25

Na drugo pitanje - ako nemas onda odavde
http://serbianforum.org/threads/igo-primo-2-4-israel-google-play.409913/page-142 u # 1413 imas moguci odgovor.

Učlanjen(a)
12.08.2013
Poruka
22
Prvi problem rešen uspešno. Hvala!
Drugi problem mi više i nije bitan!

Natrag