problem sa grafickom

Član
Učlanjen(a)
19.11.2009
Poruka
31
Graficka je Ge Force 9400. I od nedavno sam mislila da je riknula. Jer prvo je slika pocela da treperi, pa se zatamnela slika a zatim monitor vise nije ni imao sliku. Nastala je tama. Ali juce je ubacim u neki stari racunar slucajno kad on radi sa tom grafickom. Ja je vratim u moj komp ono opet nista. Nemam sliku na monitoru.
Imate li kakvo objasnjenje za to?

Član
Učlanjen(a)
22.01.2010
Poruka
82
Graficka je Ge Force 9400. I od nedavno sam mislila da je riknula. Jer prvo je slika pocela da treperi, pa se zatamnela slika a zatim monitor vise nije ni imao sliku. Nastala je tama. Ali juce je ubacim u neki stari racunar slucajno kad on radi sa tom grafickom. Ja je vratim u moj komp ono opet nista. Nemam sliku na monitoru.
Imate li kakvo objasnjenje za to?
Kao prvo kad upalis racunar i slika se pojavi bez problema sve dok ne podigne windows ako sa razumeo nakon toga se javljaju problemi...ujedno ako si isprobala na drugom racunaru i sve je u redu ako se tako ponasa onda u vecini slucajeva postoji mogucnost da imas virus simptomi se javljaju sa treperenjem slike i sl !!!....

Član
Učlanjen(a)
19.11.2009
Poruka
31
Ne. Slika se ne pojavljuje na mom racunaru uopšte, a na drugom racunaru radi. Kontaš?

Član
Učlanjen(a)
19.11.2009
Poruka
31
jeste bas ta ploča. Što pitaš?

A što se tiče monitora on radi. Ubacila sam drugu grafičku i on radi.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
sad ostavi tu graficku u tom kompu, a ona druga nek ti stoji za stari komp kao rezervni dio. valjace nekad.

Član
Učlanjen(a)
19.11.2009
Poruka
31
pa tako sam i uradila, ali me interesuje da znam u cemu je stvar. zasto je odjednom prekinula da radi na mom kompu a na drugom aradi. a ja je za malo nisam bacila.

Član
Učlanjen(a)
22.01.2010
Poruka
82
jeste bas ta ploča. Što pitaš?

Neke ploce starije asusove generacije imaju fabricku gresku i upravo te simptome pokazuju ne dizu sliku ili sistem a sve je funkcionisalo besprekorno,posle proradi i posle nekog vrmena bez razloga isto se ponasa!!!proguglaj malo upisi naziv ploce i naci ces vec koji je eventualno problem!

Natrag