Problem sa gledanjem HD filmova ?

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Pozdrav forumaši.

Kada pokrenem film u HD rezoluciji javljaju mi se sljedeći problemi:
Dolazi do razlijevanja boja, vidim na trenutak mrlje dok ne dođe čista slika tj.kasni mi film.

Koristim VLC media player i imam instaliran k-lite kodeke ?

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Skini BS player, pa oprobaj s njime da gledaš film....

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Skini BS player, pa oprobaj s njime da gledaš film....

Nema pomoći ni sa BS playerom.

Da mi možda ne fali još koji kodek ili je grafička slaba.

Koristim na ATI Mobility radeon X1350 128 MB a procesor je Intel Pentium Dual-Core 2,00Ghz,2 GB DDR2 RAM-a

Napomena: Konfiguracija za laptop.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Nema pomoći ni sa BS playerom.

Da mi možda ne fali još koji kodek ili je grafička slaba.

Koristim na ATI Mobility radeon X1350 128 MB a procesor je Intel Pentium Dual-Core 2,00Ghz,2 GB DDR2 RAM-a

Napomena: Konfiguracija za laptop.

Slaba je ta grafika za HD, smanji rezoluciju pa probaj, mada ni CPU nije nista brzi

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Slaba je ta grafika za HD, smanji rezoluciju pa probaj, mada ni CPU nije nista brzi

Nikolajub riješio sam problem. Instalirao sam novi BS player koji je instalirao i neke kodeke,vjerojatno one koji su mi nedostajali, tako da sad HD filmovi idu bez ikakvih problema.

Instalirao sam također i novu verziju VLC media player ali i dalje malo trza pogotovo kad je neka složenija scena ali ipak manje nego starija verzija.

Ali sve u svemu VLC podržava surround koji se aktivira na mojim zvučnicima automatski dok BS player nema tu opciju,tako da bi ipak volio gledati na VLC media playeru.

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
43
Nikolajub riješio sam problem. Instalirao sam novi BS player koji je instalirao i neke kodeke,vjerojatno one koji su mi nedostajali, tako da sad HD filmovi idu bez ikakvih problema.

Instalirao sam također i novu verziju VLC media player ali i dalje malo trza pogotovo kad je neka složenija scena ali ipak manje nego starija verzija.

Ali sve u svemu VLC podržava surround koji se aktivira na mojim zvučnicima automatski dok BS player nema tu opciju,tako da bi ipak volio gledati na VLC media playeru.
pokusaj pronaci programcic HD TV Pump sluzi kao podrska za pustanje hd formata na racunaru

Natrag