Problem sa gasenjem racunara!!!

Član
Učlanjen(a)
18.10.2010
Poruka
239
pozdrav,jedna mala obavijest
Nisam jos pronasao sta je razlog oko gasenja kompa.Ali sam pokrenuo igricu preko eksternog HDD i sve ide bez problema,nema nikakvog gasenja.Tako da cisto sumnjam da je do rama,graf. Predpostavljam da je do nekog drivera ali tacno neznam,moze biti da je do drivera od HDD tako da cu jos se stim pozabaviti :)

Član
Učlanjen(a)
27.12.2009
Poruka
175
Druze ne trebaju ti nikakvi drajveri za hdd, ubodes u plocu, win7 ili xp sam prepozna i to je to. Moze biti da je hdd sa bad sektorima, ako kazes da sa eksternim radi sve bez problema. Testiraj hdd sa Hard Disk Sentinel da vidis u kakvom je stanju.
A moze biti i mnogo drugih stvari softverske ili hardverske prirode, tipa oslabljeno napajanje, losi drajveri za graficku, ostecen neki dll fajl, neka zbrka sa registrima, pregrevanje graficke itd itd...rekli su ti vec ljudi u ranijim postovima Ali ako kazes da sve radi sa externim, onda mi pada na pamet samo hdd sa losim sektorima ili kabal od hdd-a...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.10.2010
Poruka
239
Pozdrav svima evo krajnje stanje racunar sam nakon ovih desavanja nosi dva puta u servise racunara,prvi mi je kofol kazao da je najvjerovatnije graficka u pitanju blablabla... nakon toga racunar sam odnio u drugi servis i covjek me je nazvao nakon dvije sedmice i kaze mi da je racunar radio bez problema i da ga je testirao raznim stres programima,nakon sto sam preuzeo racunar i otisao kuci dosla mi je ideja da zamjenim produzni kabal,posto sam imao na njemu prikopcan racunar,monitor,pojacalo,i printer,nakon toga sam uzeo novi trostek i ukopcao samo racunar i monitor na njega,a pojacalo i printer u drugu uticnicu,i od tada se vise nije gasio HVALA BOGU :) tako da sam dosao do zakljucka da je najvjerovatnije bilo preopterecenje na produznom kablu

Hvala svima na komentarima i pomoci pozdrav i naravno SAMO OPUSTENO :D

Član
Učlanjen(a)
13.10.2009
Poruka
1.294
Brate pre će biti da ti je slaba struja.Ja na SAMO JEDNOJ utičnici držim dva računara, četiri monitora, dva zvučnika(levi - desni naravno) Ruter i wireles i jednu lampu. I sve to radi u isto vreme.

Član
Učlanjen(a)
18.10.2010
Poruka
239
postovanje svima samo bih zelio da obavjestim da sam rijesio problem u pitanju je bila napojna jedinica 400w koja je dosla vec ugradzena u kucistu davno kada sam kupovao komp 2008 :) uglavnom sada sve radi bez problema ugradio sam od 550W zelim se zahvaliti na brzim odgovorima :)

Samo opusteno ::)

Natrag