Tvoj problem je isuviše specifičan da bi se nalazio u FAQ. Pretraži njegov forum.Ишао сам тамо, потражио у FAQ и нема нипта о томе,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tvoj problem je isuviše specifičan da bi se nalazio u FAQ. Pretraži njegov forum.Ишао сам тамо, потражио у FAQ и нема нипта о томе,
Da li diskusijama možeš da pristupiš i da ih čitaš iz browser-a?ne mogu uopste da citam diskusiju, samo napise nemam prava da pristupim diskusiji
Чим затворим тапаток, логовање на овај форум и праћење овог форума се избрише, и после јово наново.
Ти, буразеру, ако не користиш, нико те не чачка због тога. И нико ти не пребацује кад имаш неки проблем зашто хоћеш да га решиш.Ne koristim tapaltak i sve mi savrseno radi. Sto ste zapeli, tapaltak pa tapaltak. Ko da vam od te aplikacije egzistencija ovisi.
Радо бих ја то учинио кад би имало шта да се чекира.
Није ми јасно зашто се тај проблем појавио кад га пре оних антиддос мера није било, и не знам како да га решим.
Ти, буразеру, ако не користиш, нико те не чачка због тога. И нико ти не пребацује кад имаш неки проблем зашто хоћеш да га решиш.
Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока