Problem sa fleskom

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
3
Kompjuter nece da mi otvori flesku. Kad god je stavim izlazi poruka : Potrebno je formatirati disk da bi ste ga mogli koristiti. Onda isformatiram flesku (jer to mi je jedina opcija, nista drugo nece) i onda otvara flesku. Kad ponovo stavim flesku, opet ista poruka. Probala sam i na drugom kompu i opet isto. Jel može nesto da se uradi sa fleskom?

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Skini ovaj programčić:
Kod:
http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml
Pokreni ga (ne installira se), ako imaš više storage uređaja, u prvoj opciji Device izaberi flash koji hoćeš da formatiraš.
Pod opcijom File System odaberi Default i na kraju odčekiraj opciju Quick Format i idi na Start, sačekaj dok ne završi, može potrajati 15-tak minuta ili više, zavisno od flash-a.
Odjavi flash, priključi ga ponovo i proveri da li će tražiti ponovo da se formatira.

Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
3
Nikola, izvini, tek sam sad videla tvoju poruku. Probacu ovaj program. Hvala ti puno!

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
moj problem je jos gori, nekim slucajem mi je stradao software na usb-u, a kupljen je prije nekoliko sedmica, ne znam da li ima gdje da se skine firmware za njega, u pitanju je kingston datatraveler 100g2

Natrag