Problem sa defragmentacijom

Učlanjen(a)
04.12.2012
Poruka
9
Zdravo ja sam novi i imam problema sa defragmantacijom(uff jedva napisa ovu rec)e ovako kada pocne da skeniram obicno koristim Advanced SystemCare Ultimate i imam problema oko 1200 i posle svake analize bude isto nikako da padne taj broj pa ako bi mi pomogli da resim ovaj problem i da mi pojasnite zasto mi se usred gledanja filma na internetu samo odjednom restartuje racunar.Hvala unapre.

Učlanjen(a)
04.12.2012
Poruka
9
Pozdrav hto bih da mi pojasnite sta to tacno znaci defragmantacija i kako ja posle svake defragmantacije imam 1000 defragmentiranih foldera??????

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Tvoj problem nije defragmentacija, jer ocito greske nisu vezane za defragmentaciju, razlog restarta racunara moze biti software ili hardware, pa bi bilo dobro, da si prvo rekao koji OS koristis.
Najverovatnije je bio BSOD koji ti nisi video, jer je u postavkama sistemske konfiguracije, namesteno da se restartuje tokom BSOD-a.
Mozes uraditi analizu sistema, kako bi video sta pravi problem, sa programom Who Crashed.
Ako imas XP, na polovini instalacije trazice ti da skines debuger sa microsoft-a, potvrdi i nastavi dalje, posle instalacije pokreni program i uradi Analyze (dugme u gornjem levom uglu programa), iskopiraj sve bugcheck-ove koje bude analizirao i postavi ovde da vidimo.
Izgleda da bas i nisi upucen sa radom ASC-a, koji je inace lagan program za odrzavanje, javi sta si uradio i postavi kodove...

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
04.12.2012
Poruka
9
Hvala na objasnjenju koristim windows xp i koji progam treba da skinem da bi uradio analizu.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.394
Vec sam napisao u prethodnom postu:

Tvoj problem nije defragmentacija, jer ocito greske nisu vezane za defragmentaciju, razlog restarta racunara moze biti software ili hardware, pa bi bilo dobro, da si prvo rekao koji OS koristis.
Najverovatnije je bio BSOD koji ti nisi video, jer je u postavkama sistemske konfiguracije, namesteno da se restartuje tokom BSOD-a.
Mozes uraditi analizu sistema, kako bi video sta pravi problem, sa programom Who Crashed.
Ako imas XP, na polovini instalacije trazice ti da skines debuger sa microsoft-a, potvrdi i nastavi dalje, posle instalacije pokreni program i uradi Analyze (dugme u gornjem levom uglu programa), iskopiraj sve bugcheck-ove koje bude analizirao i postavi ovde da vidimo.
Izgleda da bas i nisi upucen sa radom ASC-a, koji je inace lagan program za odrzavanje, javi sta si uradio i postavi kodove...

Natrag