problem sa authorization kodom za photoshop CS2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
mislim da ti treba ovo

------Adobe Photoshop CS4 Installation------

1. Add the following line in your hosts file located on
C:\windows\system32\drivers\etc\hosts :

127.0.0.1 activate.adobe.com
kad ovo uradis onda instaliras photoshop, i da, prije nego pocnes upisivati ovu skriptu iskljuci internet, kad je ubacis onda prikljucis net, jos nesto, da ti malo olaksam, udji u bilo koji folder i u adresnu liniju iskopiraj C:\windows\system32\drivers\etc\hosts pa enter, a hosts skriptu editujes sa notepadom i ubacis 127.0.0.1 activate.adobe.com pa sacuvas ;) nadam se da ce ti pomoci

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
57
mislim da ti treba ovo

------Adobe Photoshop CS4 Installation------

1. Add the following line in your hosts file located on
C:\windows\system32\drivers\etc\hosts :

127.0.0.1 activate.adobe.com
kad ovo uradis onda instaliras photoshop, i da, prije nego pocnes upisivati ovu skriptu iskljuci internet, kad je ubacis onda prikljucis net, jos nesto, da ti malo olaksam, udji u bilo koji folder i u adresnu liniju iskopiraj C:\windows\system32\drivers\etc\hosts pa enter, a hosts skriptu editujes sa notepadom i ubacis 127.0.0.1 activate.adobe.com pa sacuvas ;) nadam se da ce ti pomoci

A reci mi ovo sto si napisao gore da mi treba adobe photoshop CS4 jel moram da instaliram CS4 ili moze i ovaj CS2

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
mislim da moze za svaki photoshop, probaj, nista te ne kosta

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
57
mislim da moze za svaki photoshop, probaj, nista te ne kosta[/QUOTE

Brate za CS2 nisam uspeo ali sam skinuo photoshop CS4 i nista nisam setovao samo sam ga instalirao bez neta, kada sam zavrsio instalaciju vratio sam net i sve je bilo OKKK, RADI BEZ GRESKE a i bolji je CS4 :D :D

HVALA BRATEE !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag