Problem sa AlertPay-om

Učlanjen(a)
19.08.2011
Poruka
3
kao prvo da se pozdravim, poshto sam novi ovde i ovo mi je prvi post... Prvi post i odmah pitanje, ali shta cu, mora.. ;)

Pre neko vreme sam se registrovao na AlertPay, poshto mi je trebao za neke PTC sajtove..
Sve je ok shto se tice nacina placanja, nego imam jedan problem.. Nemam 18 --> nemam karticu, ni racun, a treba mi VERIFICATION ( neka vrsta potvrde AlertPay accounta tj. naloga )..

Naravno ima tu 3. opcija ( osim kartice i racuna ) --> "Verification by mobile phone"..
Ishao sam na tu opciju sa 100% verom u uspeh, ali uporno mi odbacuje moj broj mobilnog tj. uvek mi se javlja napomena ("error") koja glasi: "we accept only land lines and mobile phones" .. Jednostavno mi nije jasno, ukucam broj mobilnog a njihov odgovor je da to nije broj mobilnog..

Znam da ce ovo razumeti samo oni koji imaju AlertPay account... Zato sam i pisao, jer zelim pomoc od nekoga ko je potvrdio svoj account tamo, zelim cuti na koji nacin i po mogucnosti ako ga je potvrdio mobilnim telefonom da li je imao problema..

Hvala Vam .
 
Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
Mislim da ne radi vise verifikacija sa mobilnim telefonom znaci ostaje ti kartica ili to trece, ne znam sta je.
 
Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.407
Mislim da ne radi vise verifikacija sa mobilnim telefonom znaci ostaje ti kartica ili to trece, ne znam sta je.

,
Druga i još vjerojatnija mogućnost je da nisi registriran preplatnik, nego uzimaš bonove na trafici, u dućanu... kao i mnogo drugih.

Oni rade samo na registrirane pretplatnike.sorry
 
Član
Učlanjen(a)
08.08.2011
Poruka
34
ako imas 16 godina idi u erste banku i sa roditeljem podnesi zahtev za omladinsku karticu,za jedno mesec dana ces je dobiti i mocices da primas pare na nju,i da verifikujes alertpay.
;)

ili idi sas matorcem ili kevasijom i kazi im da dignu u intesa banci internet karticu ali to je na njihovo ime,ja imam omladinsku karticu i radi radnju :)
 
Natrag
Top