Problem s kompjuterom

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Problem je u tome što sam nešto skupio (onako usput) i to nešto mi briše programe pa čak je uspjelo izbrisati i eset smart security 8. Da li može biti crv ili???

Danas sam instalirao par programa ponovno (oko 5 popodne); ugasio komp i ponovno se logirao oko pola osam i gle čuda: obrisao te programe i usput i antivirus.

Ima li tko pojma šta bi moglo biti?

Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
481
To nije odgovor ili ga bar ja nisam razumeo.

U zavisnosti od OS-a i tipa naloga korisnik moze biti ogranicen na bezbroj nacina.

Ako to nije slucaj instalirao si neki od programa tipa "SteadyState" ili "Deep Freeze" kojima je to sto se tebi desava upravo cilj. Nije u pitanju nikakva zaraza...

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Logovan kao administrator, win 7 ultimate je u pitanju. Ni jedan od tih programa nemam na računalu.

Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
481
Da li folderi sa nestalim programima postoje na disku ("Program files" folder, najcesce)?

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Postoje samo je instalacija izbačena. Inače sam programe spremio na D particiju i u njima nema virusa 100%. Koristio sam ih bezbroj puta.

Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
481
Sta si mislio pod "izbacena instalacija"?

Da li su folderi prazni ili nisu? Da li programe mozes startovati klikom na EXE fajl u tim folderima? Da li ti nedostaju samo precice na desktopu i (ili) start meniju?

Puno "da li" ali neophodno je.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Folderi nisu prazni već poluprazni. Unjima sad ne postoji EXE fajl za startovanje i nemam ikonica na desktopu.

Ne mogu ništa s njima. U njima ne postoje instalacijski fajlovi već samo ostali.

Recimo kod Myponija postoji samo:

Browser
Language
tes
sig,bin

Ništa više.

Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
481
Otvori novi (takodje administratorski) nalog ili ako vec imas neki loguj se na njega i uradi neku instalaciju. Verujem da imas problema samo sa nalogom. Ako je to u pitanju, predji na novi nalog a stari obrisi, cisto da ti ne zauzima prostor na disku.

Natrag