Problem s g-mailom

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Prije par dana pojavio mi se problem kod g-maila.

Kad ulazim u njega svaki put moram pisati ponovno e-mail adresu, a password pamti. Gdje je greška? Maloprije sam izbrisao podatke iz lozinki; ukucao nove, traži mi da spremi podatke. Prihvatim. Ugasim edge, ponovno ga upalim, probam ući u g-mail i opet isto: adresu ne pamti, pasword pamti.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.789
Nemaš problem sa GMailom već probem sa tvojim brozerom koji ne pamti logovanje.

Verovatno si nekada u početku kliknuo da dugme da nikad ne pamti logovanje za tu stranicu. Ovo se uopšteno dešava kod svih pretraživača

Rešava se prostim kompletnim resetom podešavanja (brisanje kompletnog history-ja, brisanje/reset profila i ostalo). Naravno, pre toga bekapuj sve podatke koje imaš sačuvane (favorites, passwords itd).
I naredni put obrati pažnju na sitne prozorčiće koji iskaču ...

U retkim slučajevima, neki VPN, Antivirus ili opšta sekjuriti podešavanja u Windowsu mogu imati iste ovakve posledice.
Moguće je i ako imaš linkovan M$ akaunt da postoje neke restrikcije.

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.713
Пробај са другим претраживачем. Лично, edge, органски не подносим.

UREDNIK
Učlanjen(a)
20.06.2012
Poruka
4.144
Prije par dana pojavio mi se problem kod g-maila.

Kad ulazim u njega svaki put moram pisati ponovno e-mail adresu, a password pamti. Gdje je greška? Maloprije sam izbrisao podatke iz lozinki; ukucao nove, traži mi da spremi podatke. Prihvatim. Ugasim edge, ponovno ga upalim, probam ući u g-mail i opet isto: adresu ne pamti, pasword pamti.

Preporučujem ti Brave browser.

Instaliraj i Bitwarden, da ti ubuduće pamti podatke za logovanje.

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.789
Obrnuto :D

Inače je Edge postao izuzetno upotrebljiv browser.

Natrag