- Učlanjen(a)
- 15.10.2014
- Poruka
- 8
Nista, hvala vam obojici.
U sustini sam dao 4.000 soma za 1gb rama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
EDIT:kad je procesor u pitanju naravno socket je bitan(lapsus).uvijek prije kupnje dobro se posavjetovati sa nekim ko zna'pogotovo oko odabira RAM-a.dobro poznavanje svoje matične ploče je najvažnija stvar(oko nje se sve vrti kad je nadogradnja u pitanju;ako je u pitanju procesor-koji chipset,RAM-koja frekvencija i ddr itd..)
nema na čemu,probaj ta dva po 1 gb utaliti pa uz neku minimalnu nadoplatu zbavi od 2 gb.sretnoNista, hvala vam obojici.
Koje je to sr**e ako je tako! Danas sam puk'o 4.200din za 2gb i sad cu morati jos 2gb da uzmem da bih imao 4gb...
Maa..
EDIT: Jos ja pitam lika iz winwin-a da li je bolje da uzmem 2x1gb ili 2gb on kaze 2gb, a poslao sam mu maticnu da vidi...strasno
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2615#memory%20support%20list
Ja sam to resio tako sto sam iz biosa smanjio takt za novu memoriju da radi na taktu stare i nisam morao da kupujem dodatnu.Doduse tako se delimicno gubi brzina ove nove,al sta se moze ,dosta stvari zavisi od samog biosa.
Sve jedno bitno je da Dwarf fortress and Minecraft rade i dalje,Ha ha ha
............................. ...[Gnomoria]
Ja sam to resio tako sto sam iz biosa smanjio takt za novu memoriju da radi na taktu stare i nisam morao da kupujem dodatnu.Doduse tako se delimicno gubi brzina ove nove,al sta se moze ,dosta stvari zavisi od samog biosa.
Sve jedno bitno je da Dwarf fortress and Minecraft rade i dalje,Ha ha ha
............................. ...[Gnomoria]