Problem oko puštanja filma na telefonu

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
onda imas problem sa playerom. Jel imas flash player ili java player ?

Član
Učlanjen(a)
12.08.2013
Poruka
30
Najbolji player za android ti je mx player, pusta sve zivo na mom arc s, probaj preko njega da pustis film. Jos nesto da dodam nema potrebe da skidas 720p filmove, mozes ako zelis malo ce mozda da laguje ali jednostavno dzaba gubis vreme skidajuci. Rezolucija na arc s je 854x480 film koji ti skines 720p rezolucije je 1280x720 (to ti dodje nesto kao da skines full hd film i onda ga gledas na starom babinom crt televizoru). Sto znaci da neces dobiti 720p jel tvoj telefon ima manju rezoluciju, jednostavno nema gde da pusti tih 720p tj. ti neces videti razliku jer izlaz na tvom screenu je manje rezolucije. Skidaj slobodno dvd ripove, oni se sasvim lepo vide a i priblizno su iste rezolucije kao i tvoj telefon (600x350 ili tako nesto).

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Najbolji player za android ti je mx player, pusta sve zivo na mom arc s, probaj preko njega da pustis film. Jos nesto da dodam nema potrebe da skidas 720p filmove, mozes ako zelis malo ce mozda da laguje ali jednostavno dzaba gubis vreme skidajuci. Rezolucija na arc s je 854x480 film koji ti skines 720p rezolucije je 1280x720 (to ti dodje nesto kao da skines full hd film i onda ga gledas na starom babinom crt televizoru). Sto znaci da neces dobiti 720p jel tvoj telefon ima manju rezoluciju, jednostavno nema gde da pusti tih 720p tj. ti neces videti razliku jer izlaz na tvom screenu je manje rezolucije. Skidaj slobodno dvd ripove, oni se sasvim lepo vide a i priblizno su iste rezolucije kao i tvoj telefon (600x350 ili tako nesto).
Probaću hvala na odgovoru pa ću vam javiti ako bude problema :D

Član
Učlanjen(a)
07.08.2013
Poruka
282
Random Guy potpuno si u pravu. Nemas potrebe skidati Full HD filmove od par GB kad imas ove DVD Rip oni su ti do 700 MB, a kvaliteta ce ti biti solidna na tvom tel.

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Probaću hvala na odgovoru pa ću vam javiti ako bude problema :D
Instalirao sam (MX Player Pro (1.7.7).apk) i ovaj film nije htelo da mi pusti zamo izbaci Bridesmaids[2011][Unrated Edition]DvDrip[Eng]-FXG
pa sam morao da ga puštam prek bs-player i moglo je bez ikakvih problema što sada neće da mi pusti preko (MX Player Pro (1.7.7).apk) DvD rip :D
Poslušaću vas za filmove u HD

Natrag