imam problem jer mi racunar nece da boot-a s hdd.imao sam instaliran win7 na disku,pa sam instaliro xp na drugu particiju.ali posle instalacije nije mi u pokretanju racunara pitao koji sistem zelim da koristim vec je odma pokretao xp.kao da samo xp postoji.ubacio sam hires bot cd i kad tamo izaberem da butam s drugge particije on mu ucita win7 i rad normalno,al ga ugasim i ponovo palim on mi opet ucitava xp.iznerviro sam se, i formatiram particiju sa xp,ostala je particija sa win 7,al sada pri startu racunara mi izbacuje gresku kao da nema nikakvog sistema na disku.i sad kad hocu win 7 moram prvo da ubacim hires bot cd i onda preko njega pokrenem win7.a mrsko mi formatirati celi hdd pa ponovo dici win7.dal neko zna u cemu je problem?
zasto nece da buta win7 normalno,a preko hiresa hoce,kao da mu hires pokaze gde je bootsector.stvarno sam se iznerviro ,molim vas pomoc
zasto nece da buta win7 normalno,a preko hiresa hoce,kao da mu hires pokaze gde je bootsector.stvarno sam se iznerviro ,molim vas pomoc