Problem, komp mi se pretvori u WIN 98!

Član
Učlanjen(a)
19.11.2011
Poruka
327
Ljudi sta da radim, cesto mi se desava da mi komp zablokira i sistem mi pocne izgledati kao windovs 98 i onda restart i sve u krug, nemam vise zivaca da obaram sistem jer mi se to i posle obaranja sistema opet desi, radi neko vrijeme dobro i pocne zezati... POMAZITE!!!!!!!

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.446
Prilikom dizanja sistema OBAVEZNO!! formatiraj particije i ima da radi.

Član
Učlanjen(a)
19.11.2011
Poruka
327
Ma formatirao sam i radi jedno mjesec i pocne da zeza,zablokira i onda restart itd. I onda opet jedno vrijeme radi kako treba i sve tako u krug, mrzi me vise da obaram sistem, uvijek isto se desava...

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Kad instaliraš windowse i sve programe i podesiš ga po svom napravi backup particije ( ja to radimsa Acronis True Image ) i kad pođu problemi jednostavno sve vratiš na staro (u ovisnosti o veličini backup-a 10-15 minuta). Imaćeš sve instalirano i podešeno i nečeš izgubiti mnogo vremena i živaca!

Član
Učlanjen(a)
19.11.2011
Poruka
327
Konfiguracija je XP, Verzija 2002, SP3, 2.6 Ghz dual core, 2GB RAM-a.
Koristim ESET NOD 32 - 5... Sada sam nesto cackao sa Advance sistem care Pro - krekovana verzija, i evo 2 dana radi bez problema, samo sto ponekad sam izadje iz google Chroma, radi i samo izadje...

Član
Učlanjen(a)
29.12.2011
Poruka
239
Ja bih tu instalirao Windows 7 Premium igrao sve igre isao na net i uzivao u svim programima koji postoje.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.653
advandeced sc to uradi, to se i meni sa njim desavalo, izbjegavaj ga, radije stavi tuneup 2012 ako vec hoces optimizer al ti nije neophodan, ako nije do optimizera uradi drugi sistem, nemoj koristiti isti disk

Natrag