Problem kod gasenja racunara

rka

Član
Učlanjen(a)
03.04.2010
Poruka
11
Imam problem kod gasenja racunara,kad god ga ugasim on se restartuje,moze li neko da mi ukaze sta bi mogao biti problem?

Član
Učlanjen(a)
20.12.2009
Poruka
13
Imam problem kod gasenja racunara,kad god ga ugasim on se restartuje,moze li neko da mi ukaze sta bi mogao biti problem?

Zdravo RKA !!! ;)
Taj problem imao sam i ja davno,i mislim da je to zbog NEKOG VIRUSA, mada hoce i od loseg napona STRUJE !!! :(
Probaj prvo sta ti je najbezbolnije da uradis !!! Ja sam uradio sistem sve sam obrisao Particije i iznova uradio sve, radio je KOMp kao AZDAJA !!! Kad Ima virus u sistemu tako se ponasa RACUNAR, posle gasenja on se sam upali !!! Ti vidi probaj jos ovo ako neces da Dizes sistem, u slucaju da imas dva HARD DISKA iskljuci taj pomocni a ostavi samo od SISTEMA GLAVNI C> HD, i vidi da li ce se opet desavati to, a da i ocisti ga od PRASINE , pa sve proveri da se nesto nije iskljucilo od kablova,kresni ga i javi kakva je situacija pozzz !!! :D

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
to moze biti i do hardvera i do sistema. prvo pokusaj sa sistemom, uradi repair sistema i vidi da li ce se ponasati isto, ako bude onda cemo vidjeti nesto oko hardvera mada nisam siguran sta moze biti

rka

Član
Učlanjen(a)
03.04.2010
Poruka
11
To sto ste naveli da uradim uradio sam pre neki dan,pa mi je i dalje ostao ovaj problem.A kolika je mogucnost da je do napajanja?

Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
Veoma velika, pogotovo ako je napajanje dosta staro i kondenzatori suvi. probaj sa nekom drugim napajanjem pa ćeš videti. :)

Natrag