Nije to.Racunar radi normalno bez ikakvih problema.To je sigurno zbog verzije windowsa 7 koju imam.Nju sam dobio nedavno i prilikom prve njegove instalcije primjetio sam navedeni problem.Prva, tad, pomisao mi je bila da nije bilo nesto ok sa formatiranjem diska.Kad sam svu proceduru ponovio, isto se desilo.Tad sam uzeo svoju staru verziju operativnog sistema,ugradio je, i tad je bilo sve ok.Nisam vjerovao da ce se ponoviti sve isto ako napravim nadogradnju sa verzijom koje se pokazala da nije OK.Znaci ima neka greska na instalacijonom DVD-u.Sad, da bi se otkrilo zbog cega se to desava potrebno je uci u nacin otvaranja windowsa prilikom restarta i ukljucivanjem kompjutera.Postoji neka razlika, a koja.To se pitam.Ne funkcijonise na istim principima.Pokusao sam na internetu naci neki tutorial kako bi saznao-shvatio razliku, ali bezuspjesno.Ukljucivanjem racunara sva procedura prodje bez problema, a restartom zakoci.Kod blokade primjetio sam da mi lampica flopija non-stop svijetli.Misleci da nije mozda zbog tog hardvera,potpuno ga iskljucim ali se opet isto desi.Otvarao sam i System Properties i Startup and Recovery kako bi uporedio podatke sa drugim racunarom.Na onim koji nemaju problem sa resetom u System startup pise Windows 7 Ultimate (recovered), a na ovo s greskom samo Windows 7 i ako se prilikom instalacije vidi da je Windows Ultimate na DVD-u.Vjerovatno je neka totalno losa verzija,sa greskom.Meni ovo trenutno ne smeta puno, ali posto uvijek nastojim da vise naucim, pokusavam da udjem u srz problema i da ga rijesim.Najednostavniji nacin je format i nova instalacija.Ali nije to to.Tako se mnoge stvari ne bi naucile.