Baveci se informatikom covjek cesto naidje na probleme sa kojim se nikad nije susretao, a nije ni cuo za njih.Uvijek nesto novo iskrsne, a ne moze se znati zbog cega se problem desava.Cesto sam greske, ako nisam mogao popraviti, rijesavao reinstalacijom operativnog sistema.Medjutim to nije neko rijesenje.Mislim da je uvijek bolje doci do saznanja zbog cega se nesto desava i kako ispraviti gresku.Za svaki problem ima i nacin kako se popravlja.Nacin, koji mnogi koriste, kako nesto vise saznati i rijesiti su forumi i njihovi clanovi.Razmjenom raznih pitanja i odgovora dosta se toga i nauci.Zato cu ovaj svoj problem da navedem ovdje i cekati neciji odgovor.Radi se o tome da kad bilo sto skidam sa interneta"DOWNLOAD" i kad zavrsi, tamo gdje sam naveo da se skine fail, nema nista.Kao da nista nisam skidao.Zato moram preci na drugi racunar da bih napravio download bez problema.Do sada nikad nisam imao ovakav problem na bilo kojem kompjuteru.Bilo koji alat za softver mi ne pokazuje neku gresku.Stvarno nisam pametan iz kojeg se razloga ovo desava.Zato sad vas pitam, ako je mozda neko imao susret sa istim problemom, da mi svojim odgovorom pomogne kako ispraviti gresku.Unaprijed zahvalan.