Problem download

Član
Učlanjen(a)
12.07.2010
Poruka
39
Baveci se informatikom covjek cesto naidje na probleme sa kojim se nikad nije susretao, a nije ni cuo za njih.Uvijek nesto novo iskrsne, a ne moze se znati zbog cega se problem desava.Cesto sam greske, ako nisam mogao popraviti, rijesavao reinstalacijom operativnog sistema.Medjutim to nije neko rijesenje.Mislim da je uvijek bolje doci do saznanja zbog cega se nesto desava i kako ispraviti gresku.Za svaki problem ima i nacin kako se popravlja.Nacin, koji mnogi koriste, kako nesto vise saznati i rijesiti su forumi i njihovi clanovi.Razmjenom raznih pitanja i odgovora dosta se toga i nauci.Zato cu ovaj svoj problem da navedem ovdje i cekati neciji odgovor.Radi se o tome da kad bilo sto skidam sa interneta"DOWNLOAD" i kad zavrsi, tamo gdje sam naveo da se skine fail, nema nista.Kao da nista nisam skidao.Zato moram preci na drugi racunar da bih napravio download bez problema.Do sada nikad nisam imao ovakav problem na bilo kojem kompjuteru.Bilo koji alat za softver mi ne pokazuje neku gresku.Stvarno nisam pametan iz kojeg se razloga ovo desava.Zato sad vas pitam, ako je mozda neko imao susret sa istim problemom, da mi svojim odgovorom pomogne kako ispraviti gresku.Unaprijed zahvalan.

Član
Učlanjen(a)
26.07.2012
Poruka
455
sa kojim browserom radiš download? probaj njega reinstalirati!

pozz!

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Jesi li probavao na svim particijama se tako ponaša ili samo na jednoj.Windows 7 Manager probaj instalirati te s njim napravi repair sistema i foldera .

Član
Učlanjen(a)
12.07.2010
Poruka
39
Windows Explorer,Mozila,Google Chrome, sve isto.Bilo koja particija.To se pocelo nedavno desavati.Do tada bilo sve OK.Jedino sto sam primjetio, kad zavrsi download, da izbaci Failed-Virus Scan Failed.Da li to ima veze sto mi skinuti fail ne ostaje, ne znam.Zbog ovog sam pokusao iskljuciti antivirusni program, misleci da nije razlog problemu on, ali opet sve isto.Probati cu savjet i sa instalacijom Windows 7 Managera pa cu vidjeti da li ce pomoci..U svakom slucaju zahvaljujem na savjetima.

Član
Učlanjen(a)
17.07.2012
Poruka
125
AVG antivirus moze prouzrokovati tako nesto,verzija 2013,ili dva aktivna firewall-a...Ukoliko koristis AVG pronadji : C:\Program Files\AVG\AVG8\,fajl pod imenom: avgoff2k.dll,promeni mu naziv u : avgoff2k.bak.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.07.2010
Poruka
39
Nemam AVG, kod mene je Avast i Malwarebytes Anti-Malware.I na drugim racunarima su isti antivirusni programi i uvijek su bili i nikad ovaj problem.

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Reinstaliraj avast, jednostavno pokreni setup avast-a, moguce da ti avast pravi problem, nije nista neobicno

Član
Učlanjen(a)
13.07.2012
Poruka
429
i ja sam imao isti problem pa kad sam reinstalirao avast sve je bilo ok... tako da kao sto kaze "nikolajub" reinstaliraj avast

Član
Učlanjen(a)
06.09.2009
Poruka
1.389
Onda ovako, kada skidas, jel`te pita pretrazivac gde da prosledis putanju file-a, unapred si postavio putanju, ili on automatski smesta po default-u instalacije?
Postavi da te pita gde zelis da se preuzme file i promeni putanju.
Jesi li skenirao racunar za malware i sl?
Bilo bi dobro da sa live distribucijom DR.Web skeniras kompletno racunar, skini odavde:
Kod:
http://www.freedrweb.com/livecd/?lng=en
Narezi na obican CD, kao image, restartuj racunar, namesti u BIOS-u da boot-a sa CD/DVD citaca i pokreni skeniranje, uputstvo imas na toj stranici.

Natrag