Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
4
Imam problem sa ka glavom, auto ide neko vreme, i kako se zagreva tako mu obrtaji padaju, pr 4000, posle nekog vremena 3000, pa 2000, obrtaja prosto nece preko toga da vuce gubi gas.
ako neko ima neku ideju sta moze biti problem?
 
Član
Učlanjen(a)
06.01.2012
Poruka
4
nadji maistora koji ima manometar za test pritiska ajnspric pumpe.Vrlo verovatno da ti pada pritisak kako se pumpa zagreva
 
Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
4
nije pumpa u pitanju pumpa je nova, a imam i manometar, pritisak je uvek zadovoljavajuci 5,5bar
 
Član
Učlanjen(a)
16.11.2009
Poruka
205
Moguce da je neki od senzora ili nesto vezano za njega, jer dok je motor hladan normalno je da gura malo vise goriva, a kad se ugreje onda imas problem.
Meni je auto imao problema sa benzinom, nije hteo da vuce uzbrdo na preko 2000rpm, majstor menjao pumpu, cistio dizne... sve dok nisam sipao aditiv, ali onda na 2000rpm pocne da se trese kao da nema ili goriva ili vazduha (kontam da ce pre biti vazduha, mada... bila zima pa tada nisam skidao rezervoar, a stvarno mu treba pranje pod parom).

Da li se to desava sa benzinom ili plinom (pretpostavljam sa plinom)?
 
Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
8
Proveri brizgaljke posto imas pored 4 i 5-u brizgaljku koja je ukljucena samo dok je motor hladan kada se zagreje termostat tu takozvanu "CHOK diznu" zatvara i ostaje da radi na 4 koje su na glavi motora neka od njih ( ili mozda dve cak) su zaprljane ili dotrajale i nemogu da nahrane motor sa dovolnom kolicinom benzina tako da obrtaji padaju i gasi se...proveri dizne....takodje proveri i filter benzina onaj veliki kada je menjan d anije on zaprljan
 
Član
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poruka
8
E da jo snesto izvadi pumpu za gorivo iz rezervara i pogledaj ono sito (mrezicu) sa donje strane jel zaprljana ako jesteizmi neku cetku i dobro istljaj i isperi rodjaku na Audiju 100 je bio problem lako se resava ali pre toga je obisao majsotra i majstora niko nije imao pojma dok sam niej odradio...mislim d aje koristio neki deterdzent za sudove i cetku ribacu onu malo meksu cetku i traljao je jedno 20 minuta posle je prikljucio pumpu an VODU da se ispere iznutra a posle toga ej prikljucio na benzin da istera ostatke vode iz pumpe vratio an auto i auto ej ponovo bio ziv kao pre normalan rad motora...
 
Član
Učlanjen(a)
18.12.2011
Poruka
4
Neznam vise sta mu je, sve to sto si mi rekao sve sam to vec uradio i pumpu i dizne i petu diznu i senzor rashladne tecnosti. Ostalo mi je jos da probam KA glavu da promenim pa cu onda viditi kako ce se ponasati.
 
Član
Učlanjen(a)
27.06.2013
Poruka
161
Sve sto su ti forumasi napisali ima smisla ali se nisu dotakli prave stvari, a to je KA glava. Ja sam je u svoje vreme remontovao, dok sam mogao da nabavlja delove za reparaciju. Medjutim vremena su se promenila, pa se i mi moramo prilagodjavati tim vremenima. Nece mo dozvolit da te auto muci, moja preporuka je da skines komletan sistem ubrizgavanja.
I da ugradis PIERBURG 2E karburator za 1,8 ( od golfa II ). Lako se odrzava hvala Bogu, ima delova i plin se bolje podesava na ovim sistemima.
 
Natrag
Top