Član
- Učlanjen(a)
- 13.07.2012
- Poruka
- 429
Pozdrav, jedno od pravila je da se ne sme pisati ceo post sa caps lock, pa su zato neki postovi obrisani.
U koji ulaz si povezao na ruteru kabl? 1 i 4 su cini mi se za internet 2-3 za iptv na vecini...
U slucaju da nisi dirao drajvere za wifi, pokusaj da kontaktiras operatera, moze da se desi da je nesto do njih, takodje, proveri podesavanja rutera.
Ako vec u device manger prikazuje drajvere kao ispravne, to jeste bez greske, onda verovatno nije do drajvera. Mada mozes pokusati da ides na opciju uninstall device i pritom prihvatis opciju da obrises drajvere, zatim instaliras najnovije ponovo.
Koji antivirus koristis i koji firewall? Znam da eset zna da brljavi kada su dva racunara sa esetom na istoj mrezi(prijavljuje dns poisoning attack). Probaj da potpuno iskljucis firewall.
Mozes da probas i ovo:
start dugme, kucas cmd u search, zatim desni klik na cmd, pa opcija run as administrator. Unosi komande redom:
prvo probaj samo ovo:
Kod:ipconfig /flushdns
ako ne pomaze ove tri komande pa restart racunara:
Kod:netsh int ip reset reset.txt netsh winsock reset netsh advfirewall reset
pardon za Caps Lock, probao sam i preko cmd-a i ne ide... hvala na odgovoru... sad cu jos probati preko Hotfix-a pa sta mi Bog da... Kad vidim sta je, javljam sta sam uradio...