Pozdrav ljudi. Imam nokiu N95 za koju sam se, mozemo slobodno reci, emotivno vezao
Salim se, naravno..
Da predjem na stvar. N95 Je bila jednput na dnu bazena, cale je otisao u servis i ocistio je i dao je meni telefon. On je super radio, sve dok meni nije upala u wc solju. Cale je opet odneo u servis, oni je opet ociste, i ona radi 5 dana kod mene. Sta se sad desava ? Telefon je sam od sebe poceo da otkucava 0 po ekranu. Nisam mogao da zakljucam kao covek, nekada mi je trebalo i po 5 minuta da ga zakljucam. I ostavim ga ja sa strane ,sa izvadjenom baterijom, posto sam cuo da on posle 5 minuta kada mu je izvadjena baterija, on obavi neki njegov reset, neam pojma ni ja da li je to tacno, ali to je meni pomoglo. I ja ti posle recimo 4-5 dana, ukljucim telefon, kad on ne otkucava nule.. EXTRA, ostavim ja njega 3-4 sata u kuci, i on ne otkucava nule. Super, i ja DEBIL, MOZAK MALI RETARDIRANI, uhvatim da cackam podesavanja ! -.- I Udjem u opciju Stand by mode. Ali nisam je aktivirao, nego sam usao u tu opciju. Kako sam kliknuo, telefon je poceo da se restartuje. E sad, tu se javlja veliki problem, pa ako mozete da mi pomognete, neki savet, ovo ono..
Citao sam po netu danima, nista nisam mogao da nadjem. Nasao sam 2-3 ljudi koji imaju isti problem, ali nigde resenja. Cuo sam da moze nesto sa flesovanjem, i iskreno da vam kazem ne znam kako se to radi, i verujem da nesto zeznem, nemam sta da izgubim, a mogu mnogo da dobiem. Ali sad ne mogu da nadjem ni uputstvo za fleshovanje N95 posto mislim nije kod svih telefona isto, ako se ne varam ? No, recite mi je l to moze da se sredi u nekoj kucnoj varijanti, nije mi problem da se bakcem sa tim, zanimljivo mi je, a i imam vremena, a ako mora kod servisera, naci cemo i pare za to..
Pozdrav, i iskreno mislim da nije moglo biti preciznije..