Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Deste az borci vratio vam se sef
Ne znam kako vi, ali ja, drage moje i dragi moji, sve ređe i ređe imam pristup ovom našemSF-u. Samo neki erori, pa server erori, pa adrese erori, pa svašta. Izgleda da nas ipak zombovi polako ali sigurno potiskuju.
Nikad robom!take_example
Cut' ,more,nesreco jedna! Kude si bio kad bese gusto?! Sad si mi dosao da sefujes? E,nece moci ove noci...ima lepo da krenes sve iz pocetak,pa ako izglasamo da si zasluziJo da se vrnes - ce se vrnes...Deste az borci vratio vam se sef
Ne znam kako vi, ali ja, drage moje i dragi moji, sve ređe i ređe imam pristup ovom našemSF-u. Samo neki erori, pa server erori, pa adrese erori, pa svašta. Izgleda da nas ipak zombovi polako ali sigurno potiskuju.
Nikad robom!take_example
Joco, sedi, 1.
Kakav, bre, šef, kad te nikad nema? Ne može to tako. :acute:
Nije ni nama bolje, draga. Zombe se zaigrale, pa ne znaju da stanu. Definitivno će nas potisnu ne smislimo li neku novu akciju.
Nego, šta bi s one zmije, gušteri i ostalo? Mora se sprema oružje za borbu.
Nego još malko pa će rođus, će bidne žurka da se zna
Al' će se veseliiiimo, đuskamo, prežderavamo... će smislimo plan za dalje akcije! :thinking::clapping:
Ima da bidne bolje nego lane!!!! :lol:
No koza! Pasaran konkretno!!!
:lol: :lol: :lol: pod obavezno . Ima na 4 noge da razmišljamo, da si budemo stabilni sa misli. Onako na 2 mož se lelujamo pa da ni pobegnu ideje i planovi
:lol: :lol: :lol:Za stabilnos' će upotrebimo one nove izmišljotine od AZ borci! Trust sa mozgovi se aktivir'o!
Smišljena nova oružja i oruđa a sve, zarad, iskonsku borbu!
Mož' mirne duše da sačekamo taj veliki dan!!! Drugarica Crvena već mućka si svašta!
Znaš kako nam ona sprema! A Vukajlo... sve prirodno! I s' osmeh!!!
:lol: :lol: :lol: