Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Neću više nikad da pomažem projekte u vezi s kazani!:comando:
Idem da lovim :hunter:

zombiehunterzero.jpg

Koza nostra! No pasaran!

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.026
Drage moje, od muškaraca u poslednje vreme "nema 'leba". Kako je krenulo, prekrstićemo se u AZŽ. yes3

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Drage moje drugarice Crvena i Kalimerčice, svaka vam čast i svaki vam se dao i sve ostalo...:yea:
Samo se pitam zašto drug Pyc skakuće svuda samo ne ovde? (ispitati):D

Zašto se drug ministar Re, bakće sa svi ostali projekti
osim sa ovim u kom se pokazao i dokazao? (proveriti):buba_phone:

Zašto je drug Equus obećao kafu a nije skuvao? (odustati-obećanje ludom...):stupid:

Gde su drugarice Piggy, Dama, Milenčica...? :dntknw:

I mlogi drugi upitnici...:blind::blind::blind:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.026
Milenčica se muvala ovuda ovih dana, ali ovdI nije svraćala, treba je malo pokrenuti.
Re se negde izgubio, pa treba proveriti šta se desilo. Uzmi ti to na sebe Marsovka, ti na njega inspirativno deluješ.
Dame u poslednje vreme nema nigde, pa se već brinem.
Piggyca nam se ućutala još od slavlja, mora da je na ispitivanju nekog novog oružja, znaš da se ona bavi s te stvari i nosi pištolji.
Kalimerčica će da proveri šta nam radi Crazy, njega baš nema nigde već mnoooooooooogo dugo.
A ja ću da preuzmem na sebe da vidim šta nam rade Equus i ona nesreća Pyc. U poslednje vreme ne skakuće baš mnogo ni okolo, al' ovde ga nema uopšte. Moram da ga pozovem malo na testiranje novog belog lukca koji mi je sinoć doneo stalni dobavaljač. U poslednje vreme na tržištu ima mnogo onog kineskog đubreta, pa nije na odmet da se prvo proba, a ko je bolji za testiranje od Pyca, znate da ima ubitačan dah.

A sad, u borbu!
'Ajd' u zdravlje!

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Uključila sam lokator, i polako ulazim u trag Crazyju. Izgleda da se smucao po Moravu, lovio neke ribe. (?) hm...Plus, izgleda da je motorizovao čamac pa brže napreduje nego dok se vozio s motku.

Evo bipka lokator, nastavljam sa potragom, izveštaj sledi.

Koza nostra. No pasaran!

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Ta di sam - tu sam! Imala sam situaciju, Dejki ispitivao da li ima neki zombi po planine - nema izeli ih medvedi a ljubi ga majka se borilo sa zombiji po školi - vodi ubedljivo, ljubi ga majka. Donela sam odluku da ovi moji belosvetski za koje ja odgovorno tvrdim da nisu zombovi, moraju da uplate sedmocifren iznos strane valute (svetski priznate) da bi dobili to i napismeno! (mislim ako može moj fakultet da traži pet iljada da mi izda papirče na kome piše da mi se priznaje master status, što ja ne bi mogla od ovih da naplatim licencu...)

Pigica me zabrinjava... Mislim, onako duševna žena sigurno je našla nekog novog raznesivača i sad ko dete na trešnju...A, Eq onako ljubomoran, uh... A, možda njih dvoje nešto petljaju...

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Tesko je ratovati sam ali i najbolje niko ne moze da bude povredjen. Zato borci uu slobodne strelce krenite ici u grupama se ne isplati uopste.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ovde opet nikog nema!?:vorred:
Zombovi mogu da nas pojedu sve sa cipele!

Daj da otvorimo ovde sigurnu kuću za žrtve napada raznih grand-paradnih i onih drugih zombulidža!
Da bude neka koris'!:dntknw:

Re se negde izgubio, pa treba proveriti šta se desilo. Uzmi ti to na sebe Marsovka, ti na njega inspirativno deluješ.
Drugarice Crvena, ministar se ne javlja. Kukala sam tamo u nekoj temi za nedosatajaće al' ništa.
Tako da to inspirativno delovanje ne stoji.:acute:

Jedino da podviknem...:-x
... il' ponesem toplo...

prasepeceno.jpg

i 'ladno...

6pkbamstellight.jpg

oružje...:butcher::aikido:trinitivinsent

P.S. Ako vas ovo ne prizove pokretu...??? :dntknw: Ne znam šta će!!!:lol:

Koza nostra! No pasaran!

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Tu sam! Na pivo i prasetinu na padam, prvo ne volim drugo mi zabranio doktor (garant je zombi!)...
Mislim da zombovi ne vole hladnoću i da su se pritajili... Mislim, takođe da ovde, mi neki volimo u intimnu atmosferu da se pregledavamo jesmo li zombovi ili nismo pa od silne provere ne postizavamo do se javimo na zborno mesto...

ps idem sad da tešim Klunija zbog onog ispada one njegove italijanske bedevije i da ga odgovorim od toga da mi kupi fudbalski klub, mislim ja ni ne volim fudbal...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag