Prirucnik za odbranu i zastitu od vampira

Član
Učlanjen(a)
29.10.2009
Poruka
1.416
Oprema-za-ubijanje-vampira-1890.-godine-2.jpg

poklanjam..prepustio sam se selmi
Selma-Hajek.jpg
...ebem ti život:ugeek:

Član
Učlanjen(a)
08.07.2013
Poruka
17
ja imam dresirane drekavce koji me prate noću po šumi vampira bi razapeli o hrast lužnjak

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Pre svega postoji vise vrsta vampira,ja znam za dve,ovi sto piju krv drugim zivim bicima i psihicki vampiri.Koji god da vam stane na put tesko si ga vama.Kod prvog slucaja obicno dolazi do fizickog obracuna i pobedjuje jaca strana odnosno vampir.Glasine se sire da oni imaju snagu nekoliko coveka,hraneci se krvnim koktelima direktno unose silu u svoj pleksus.Zakoni gravitacije takodje ne deluju na njihova mrtva tela i pretvaraju se u slepe miseve i maglu.Ove dve zadnje izjave po meni su sumnjive jer prkose zakonu fizike,ali ako je moguce onda postoji mogucnost da im je kumovao djavo.Kao i sva druga bica tame glavni neprijatelj im je svetlost,najbolje sunceva ,mada ih i svetlost sijalica odbija,pa necete sresti vampira na ulici.U pohod na vampira nikad ne kretati nocu,jer to kao da ste se ponudili na tacni,izraz nenadani obrok bolje pristaje.Sa sobom poneti glogov kolac i tezak cekic za prikrajcivanje vampira u srce.Bogatiji tragaci sebi mogu priustiti Srebrne macete i samostrele sa kanisterima svete vode.Ovde zapravo postoji citav arsenal domisljatih oruzja koja se mogu izraditi u kucnoj radinosti,a ciji je glavni sastojak srebro,sveta voda,beli luk i dr.Iako vlada misljenje da vampir reaguje impulsivno odnosno instiktivno,zabelezeni su slucajevi njihovog hvatanja i dresiranja.Kruze glasine da su ih doveli turci pre boja na Kosovu kako bi ovi sirili nervozu u narodu.Naravno da im se to vratilo u vidu ozloglasenog vlaskog kneza Vlada Cepesa u Rumunuji.
Sto se tice ove druge skupine ,takozvanih psihickih vampira stvar je malo slozenija.Zapravo borite se protiv neprijatelja ,a niste sigurni ko je on.Teorija kaze da psihicki vampir nekako probije vase odbrambeno polje i polako jede vasu auru i isisava energiju organizma.On uvek ostavi malo u rezervi da vas nebi ubio pa da drugi put dodje po jos.Najlaksi nacin da prepoznate ,ali budite oprezni kod toga ,da ne nabedite ni krivog ni duznog jeste da,posle zavrsenog razgovora sa doticnom osobom proverite vase stanje.Ako ste pri tome potpuno iscrpldeni[ne izivcirani],a osoba jos izjavi kako mu je razgovor sa vama izuzetno prijao ,tu nesto nije u redu.Ubuduce izbegavajte tu osobu ili za test namerno pricajte sa njom da vidite sta ce da se dogodi[dajte joj sansu da zablista].
Pored ovih vampira sto poticu od coveka zabelezen je i vampirizam kod zivotinja!.Dok afrikanci muku muce sa onim malim slepim misevima sto piju krv stoci,kod nas se pojavila neka zivuljka po selima,koja po noci podavi ovce i popije im krv.Naravno nije to tako cesto da se desava,ali su mnoga domacinstva osetila snagu ove nemani.Neman je mozda teska rec jer ta zivotinja moze da udje i u dobro ogradjen prostor,znaci sve zatvorite i nema rupa u zidu,a ujutru sve sredjeno.Ako se kod vas u stanu pocnu desavati cudne stvari ugradite si jednu kamericu u spavacoj sobi.Samo nemojte mene da krivite ako u sobi umesto zverkice uhvatite zverona u vidu komsije he,he,Ajd zdravo.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Takodje je primeceno da su se na nasem forumu pojavili vapiri ni manje ni vise. Grupica koju predvodi izvesni tip, zatrpava forum raznim glupostima, samo da bi ukebali 101 post i stekli mogucnost da gledaju televizor. Izgleda da skripta iz foruma za spamere ne radi dobro, pa se i ovi postovi racunaju.
...Inace kruze glasine da su se medju azilantima pojavili i vampiri, radi se o naime specificnoj vrsti vampira... Recimo ko sto znate, standardni vampir pije krv zrtve, umakanjem zuba ocnjaka u vrat zrtve i isisavanjem tekucine. Medjutim kod ovih novih vampira ili da ih nazovem jajopira, zrtve podlezu ranama nanetim na genitalijama usled naglog gubljenja semene tecnosti. Znaci ta nova vrsta vampira, osisa medjunozje zrtve do kraja, nakon cega zrva pada u komu, zatim sledi smrt.
...Prva zrtva je otkrivena prekjuce u vozu medju azilantima, kada je jednom od putnika, nekom Nemcu novinaru, pripala muka u kupeu. Nakon skidanja gaca, koje su, ovo mora da se napomene... bile usrane, ustanovljeno je da na svakom belom bubregu, odnosno jajima, nalazi po jedan ujed od zuba i to malo veci.
Istragu je vodio jedan poznati inspektor za ove pojave, cije ime sada u cilju istrage necemo spominjati, ali koji tvrdi da ce uskoro moci da ocekujemo nove slucaje ove vrste vampirizma. Interesantna pojava je da su zrve mahom muskarci koji ne vode mnogo paznje o higijeni penisa i cmara, izuzetno izrazena pojava kod kamiondjija na dugim relacijama, mesarima, magacionerima, pa cak i tipovima koji predugo sede pred kompovima, takozvanim, levankosakicima... Pa se ovom stalezu operista, predlaze da pojacaju zapiranje i upotreba vlazne krpe, bar dok se kriza sa vampirom ne preseli gde i treba, u Madjarsku, otadzbini vampira.
...Sto se tice vec poznatih smrtnih slucajeva na granici sa Makedoniom, broj zrtava se popeo na 9, mahom vozaca freze i poljoprivrednika, pa se smatra da u sektoru paralelno operira bar tri vampira ove vrste. Sto se tice opsteg saveta, nema ga, ali je primeceno da vampir pored neuredne zrtve, narocito voli, ako je zrtva rutava, odnosno ima puno dlaka, maljavost, zato se preporucuje oprez majmunolikim tipovima !!!

Natrag