Prirodni Struganicki kamen za dekoraciju

Član
Učlanjen(a)
23.02.2010
Poruka
22
Veliki izbor najkvalitetnijeg sečenog i lomljenog kamena u raznim bojama i oblicima (krajc, bunja, štanglice, prirodni lom…) koji mogu da ulepšaju Vaš enterijer i eksterijer.
Kamenstruganik.com
 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
27.04.2017
Poruka
9
Kod njih se u ponudi može naći i ugradnja kamena. Kako navode "veoma važno da majstori budu vrhunski profesionalci i vrlo stručni i odgovorni ljudi, pošto i najmanja greška se kasnije skupo plaća. Ugradnju našeg kamena vrše majstori koji imaju višegodišnje iskustvo i koji su dobro “ispekli” ovaj težak i zahtevan zanat, tako da možemo da garantujemo za naš rad i kvalitet."
 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
10.02.2014
Poruka
228
Štanglice

tanglice su vrsta obrade prirodnog kamena. Radi se o sečenom kamenu koji se seče u pravilne oblike sa različitim dimenzijama. Standardne dimenzije širine štanglica su od 3-5 cm, ali mogu da se naruče i u ne standardnim dimenzijama. Mogu biti u raznim bojama, od žute, plave, sive, crvene do braon i crne boje.

Koriste se za dekoraciju eksterijera i interijera, i vrlo su traženi i cenjeni najviše zbog svog lepog izgleda i visokih dekorativnih osobina.

2-struganicka_zuta_petica-2.jpg


12_struganicka_plava_trojka-2.jpg

 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
05.12.2017
Poruka
22
Gledam po gradu, ove štanglice se sve više koriste kao vrhunska dekoracija fasada. I jako lepo izgleda, baš skreće pažnju. Prirodan kamen ulazi polako u modu, ili se vraća u modu.
 
Natrag
Top