Šta je novo?

prirodne ili silikonske grudi?

  • Začetnik teme akiakiaki
  • Datum pokretanja
A

akiakiaki

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
2
Muci me jedno pitanje.Da li su bolje minijaturne ali prave grudi ili silikonske,a da ima sta da se vidi i pokaze?
 
Angelus

Angelus

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
55.984
Ako je zena zadovoljna svojim izgledom onda nema potreba za uvecanjem.....ako ona zeli vece neka ih uradi samo zbog sebe.Jer zena sa samopouzdanjem je sexy zena.
Dobre su i jedne i druge.....ima muskaraca koji vole male a ima i onih koji pate za vecim grudima.Sve u svemu grudi neodredjuju kvalitet licnosti....pa imala zena male ili silikonske ako nema unutrasnji kvalitet,inteligenciju.....spoljasnji izgled ce brzo da dosadi a vremenom i izbledi kako godine prolaze.....
 
The Message

The Message

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.821
Prirodne, naravno. Bar znam šta sam dodirnuo :)
 
X

xennonx

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
49
male prirodne su bolje od velikih prirodnih.
silikoni su treća klasa.
 
A

akiakiaki

Član
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poruka
2
xennonx,tvoje misljenje je jedno od retkih...kad bi bilo vise takvih..
Problem je sto ja bez grudi nemam samopouzdanja :(
 
mejb

mejb

Član
Učlanjen(a)
22.12.2012
Poruka
235
Pririodne naravno. Samopouzdanje bazirano na grudima pada sa godinama, pokusaj da pronadjes nesto drugo na cemu ces graditi samopouzdanje tako da raste sa godinama.
 
S

savanko

Učlanjen(a)
10.02.2014
Poruka
197
Par saveta ukoliko neko planira uvećanje grudi
Navodim samo dva ovde
Koje su psihofizičke koristi uvećanja grudi sa implantatima?

Koristi su pre svega psihičke. Ženama s malim dojkama ili sa dojkama neskladnog izgleda – ovi grudni implantati suštinski menjaju sliku o sebi, one se osećaju potpunije, ženstvenije, podignutog samopouzdanja i drugačije slike o sopstvnom telu. Žene koje su izgubile dojku zbog kancera pomoću ovih implantata pobeđuju osećaj invaliditeta i bolesti. Na sličan način pozitivan rezultat postižemo i kod izrazito malih dojki, koje su kod nas česte. Zatim kod mladih mama sa opuštenim, palim grudima koje su u velikoj meri izgubile svoj volumen, a koje ponovo žele dojke slične onima koje su imale pre porođaja. Postoji i fizički benefit koji se ogleda u većem zadovoljstvu u intimnom životu žene, obzirom da zbog povećanog samopouzdanja postaju opuštenije i otvorenije u intimnim trenucima, što je za svako ženu važno! Tokom dugih razgovora sa našim pacijentkinjama, ne mali broj otkrio nam je određenu anksioznost, nesigurnost, stegnutost i postiđenost u intimnim trenucima upravo zbog duboke frustracije malim, opuštenim ili izrazito neskladnim grudima. Ako savremena medicina pruža i ovakvu konkretnu, materijalizovanu mogućnost prevazilaženja određene frustracije, ne vidimo u tome – etičku dilemu, jer nije svakome data Konfucijanska mudrost ili asketska snaga (kao uostalom ni telesna lepota) u promišljanju na temu – izdizanja iznad objektivnog i zadatog problema!


Koliko su zadovoljne žene koje već imaju ugrađene grudne implantate?

Urađeno je mnogo studija koje su pokazale da je rezultatima operacije zadovoljno između 80 i 90% žena. Te žene bi se – ponovo odlučile za istu estetsku operaciju. To je najjači pokazatelj zadovoljstva postignutim rezultatom urađene operacije. Kod onih retkih nezadovoljnih žena uzrok su najčešće prevelika i nerealna očekivanja, uprkos iscrpnim informacijama. Sa tim u vezi razmotrimo ukratko – šta su idealne ženske grudi? Idealne ženske grudi su srazmerno velike, prirodnog oblika, jedre, bez vidljivih ožiljaka, glatke i lepe kože, bez vidljivog ruba proteze, simetrične, prirodno meke. Teško je dostići sve to istovremeno, što pacijentkinji uzimajući u obzir sve njene individualne karakteristike, detaljno objasnimo već pre operacije. Postoje i pacijentkinje koje imaju iskrivljenu sliku o izgledu svojih dojki koje su objektivno dovoljno velike i lepog oblika, ali iz nego razloga pacijentinja nije zadovoljna njima. U tom slučaju angažujemo psihologa sa zadatkom da objektivizuje pogled pacijentkinje na sopstveno telo i sopstvenu vrednost! Jedna grupa pacijentkinja čine žene koje sa izrazito istaknutim grudima neproporcionalno velikih dimenzija – žele da pošalju i određenu poruku okolini, pogotovo muškoj populaciji sa kojom dolaze u kontakt, što je već problem sociopatije ili “naročitog načina života” te osobe!


4. Šta se dešava u slučaju kada nije moguće obećati idealne grudi?
Ako operacijom nije moguće dostići idealne grudi, potrebno je smanjiti očekivanja na nivo realnih.Tako pripremljena pacijentkinja ima visoke mogućnosti za zadovoljstvo budućom operacijom. Ako pacijentkinja to ne može da prihvati, onda je intervenciju bolje odbiti.
 
Top