Prijenos podatka ?

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Pozdrav forumaši.

Jeli moguće prenositi veće podatke od nekoliko Gb na drugi računar internetom ?

Član
Učlanjen(a)
10.02.2011
Poruka
79
Kako točno internetom? Ako je preko mreže tipa LAN, teoretski može, mislim da sam i ja prebacivala neke veće filmove u HD formatu, samo je trebalo malo duže vremena XD

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Fajlovi se mogu prebaciti putem skaypa, msn-a.....Ali, kada je riječ o nekoliko GB, možda bi najbolje bilo da to okačiš na neki od servera, i onda samo daš link onome kome taj fajl želiš poslati....

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
ma moze na hiljade nacina al sad zezaju sa ovim serverima posto gase jedan po jedan

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Ako šalješ nekome koje u tvojoj državi, radije to stavi na DVD i pošalji poštom.

Član
Učlanjen(a)
27.02.2012
Poruka
5
Pa mogu se prenosit podaci imas razne programe za to ja npr. koristim TeamViewer i kad udjes u njega zakacices se na komp tvoga ddruga ili vec koga i idi transfer files i izaberes sta zelis da prebacis i sacekaj malo ., to je to ,., :D probaj meni radi : D

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Pa mogu se prenosit podaci imas razne programe za to ja npr. koristim TeamViewer i kad udjes u njega zakacices se na komp tvoga ddruga ili vec koga i idi transfer files i izaberes sta zelis da prebacis i sacekaj malo ., to je to ,., :D probaj meni radi : D

A drugi komp pronalazim putem IP adresse u tom programu ili ?

Učlanjen(a)
06.01.2012
Poruka
94
Na ova pitanja sam naleteo vise puta evo ti odg!
Moguce je, skines TIEM VIEWER. Moras da imas na oba PC-a taj program, zatim kad udjes u program izaberes opciju za prenos datoteka i tako prebacis sta,koliko zelis.
Ali ja ti ne preporucujem to, preko interneta zavisi koji ti je protokol mnogo sporo ce da prebacu, lepo sve u baci u FLESKU ili sve NAREZI na jedan cd COPY>PASTE i bice mnogo jednostavnije.. Ili pa mozes ceo hard disk prebaci na drugi komp :D

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Viktore, ako imaš spor net, prebacivanje putem team wivera će trajati cijelu vječnost. Nikakve razlike u prebacivanju teamwiverom, skaypom....poslušaj mene i pošalji poštom. (Ako je u državi gdje ti živiš)

Natrag