Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Prijava Scam stranica i ostalih prevara...

  • Začetnik teme Torgandwarf
  • Datum pokretanja
T

The Electric Dog

#2
Hahahahahaha, pa sta je ovo nema prevara ili su neki s...... pa ne zele da pricaju. Zeleo bih da pitam na ovom mestu, cesto se desava kod torrent sajtova, sajtova za odrasle ali neretko i kod sajtova drugih vrsta da iskoci prozor sa porukom "cestitamo osvojili ste ovo ili ili ono ili vi ste 1000000 posetilac dobijate nagradu", pa sam hteo da pitam da li je neko nekad dobijo nesto i da li se moze podesiti browser(mozilla ili chrome) da se ti prozori blokiraju?:bfghb:

Pozdrav.
 
Bazlik

Bazlik

#3
Evo gde sam ja zeznut .Dogovorim se sa jednim da zamenimo linkove sa sajtovima o pletenju i kukicanju,znaci strikanje ,rad na razboju ,pletenje vunene carape i tako to, a on me zezne i posalje mi ovaj link.Neki materijal iz stare Jugoslavije gde neki sadista danonocno preko telefona zeza coveka seljaka sa sela.Recimo taman ovaj ode u njivu da ore,a manijak ga zove na telefon ili recimo u sred noci u 2 sata,zove ovog jadnog i nesto ga bez veze zapitkuje.Do duse ni dekica mu ne ostane duzan,ali ovo je strasno.Naravno mimoidjite ovo,to je samo postavljeno ovde za primer da bi ljudi videli sta se desava okolo i da je svet pun raznih tipova i prevaranata bez granica.
P.S. ...interesantno da dedica u razgovoru ima glas ko onaj iz filma "Ko to tamo peva",
...sto kaze "Pusti me zvacu decu".
Kod:
[URL="http://dhost.info/lazu/download/balkanboy/"]Striker...[/URL]
 

Top