Prevoz nameštaj Ikea Beograd

Učlanjen(a)
19.01.2020
Poruka
62
Ikea je već nekoliko godina u Srbiji i Beogradu. Mada ne tako blizu kao neki drugi tržni centri. I onda po starom srpskom običaju odete do Ikee, kupite spavaću sobu, dečju sobu i taman kada je platite ono grom iz vedra neba.

Dostava nije odmah nego tek za … Pa zavisi kako se uklapate u raspored dostave, odnosno koji su rokovi dostave za vaš grad ili jednostavno ne ide to tako. Kupite nešto i odmah se vozi roba tamo gde želite.

Ako je u pitanju dostava kupljene robe u Beogradu onda to može da čeka i sedam dana. Cvrc. A vi kupili krevet, stočić, orman, opremili dečju sobu, spavaću sobu, kupatilo.


Šta da radite ako vam datum dostave ne odgovara?

Jednostavno je. Agencija za selidbe Milošević iz Beograda je tu I čeka vaš poziv. Vaš stan ili kuća, odnosno oni koji želite da obradujete kupovinom u Ikei nemaju strpljenja. Znate vi to. Možete da birate. Vaš kupljeni nameštaj možete da prevezete koristeći usluge kombi prevoza ili da odaberete kamionski prevoz stvari.

Sve zavisi od vaše kupovine I gabarita kupljenih stvari. Ali, ne morate da čekate dostavu. Da. Platićete malo više ali ionako ste kupili ne tako jeftine i gabaritne stvari u Ikei. Dodatno plaćanje agenciji za selidbe ne premašuje značajno budžet za kupovinu u Ikei.


Kako da obavite prevoz stvari, nameštaja iz Ikee do vašeg mesta stanovanja?

Najlakši način je da kontaktirate agenciju za sedlidbe i dogovorite se za sve detalje oko usluge za prevoz nameštaja od Ikee do željenog odredišta.

Koje je vreme odgovora odnosno prevoza agencije za selidbe Milošević?

Šta god da kupite, pozovite nas I sve ćemo realizovati za manje od 24h. U tom roku će biti izvršena dostava nameštaja na željenu adresu u Beogradu. Važi I za Srbiju ali neophodno je specificirati sve potrebne detalje za dostavu.


Zašto agencija selidbe Milošević iz Beograda?

Zato što nismo ni najveća niti najbrojnija radnicima agencija, ali zato što radimo korektno i profesionalno. Cena naše usluge je više nego konkurentna u Beogradu. Napravićemo najbolji plan z adostavu i ulepšati vam doživljaj kupovine. Bez čekanja odnosno sa minimalnim čekanjem.

Poštujemo rokove dostave i stvari će neoštećene biti prevežene kombijem ili kamionom na adresu dostave.


Još razloga za nas

Radnici su iskusni, vrhunski obučeni. Vozila su gabaritna. Posedujemo sav potrebni mateirjal za učvršćivanje tereta. I što je jako važno znamo kako se to radi. Decenije iskustva su ostavile traga.

Dostupni smo i kod nas je besplatna procena za prevoz stvari odnosno nameštaja koje kupite u Ikei ali i ne samo u ovom prodajnom objektu.


Kombi prevoz ili kamionski prevoz

Zavisi šta kupite od nameštaaj ili drugih stvari I zavisi šta vi želite da angažujete od vozila. Vršimo dostavu na celoj teritoriji celog Beograda, po potrebi i u druge gradove Srbije. Za veće komade nameštaja kamionski prevoz je logičniji izbor. Kombi prevoz stvari je praktičniji ako su u pitanji manji komadi nameštaja.

Agencija Milošević
 
Natrag
Top