Prevod iz tri dela

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.303
Skinuo sam Avatar i prevod iz tri dela.Gledam preko VLC playera i imao sam samo prvi deo prevoda i nikako nisam uspevao da ucitam ostala dva dela prevoda,pa sam pomislio da verovatno prevod treba da se spoji ili nesto slicno.Moze li i hoce li neko da mi pomogne?Plizzz:(

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ako ostavis svoj mejl saljem ti kompletan prevod ....koja ti je brzina frejmova na "Avataru".

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
moze to srediti sa allok video joiner -om . na svaki dio zalijepi odgovarajuci titl i onda to sve spoji u jednu cjelinu . malo vise posla al zato ima film kako teba. a inace ima titlova za avatara na divix-titlovima jedno tonu.

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Kada sam u toj gomili trazio svoj titl za ( 25 fr/s ) u toj gomili srt-a bio je samo jedan vobsub .....i taj je bio " Pravi "

Zaboravih.....da bi saznao koja ti je brzina frejmova potreban ti je program " GSpot "

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
kad skidas film uvijek skidaj film prema titlu. nikad obrnuto. uvijek iza naslova filma pise
xvid-noire,dvd - rip , cam, ts xvid itd, da nenabrajam dalje. a to uvijek pise ispod naslova titla onim sitnim slovima . e kad to uparis titl odgovara 100%. skines li drugi moraces ga stelovati.

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.303
Ispod filma i prevoda je pisalo isto,zato sam ga i odabrao.Nazalost bio je na 3 CDa.Gledao sam malo po tutorijalu,skinuo Workshop,sastavio prevod po uputstvu i kada sam ga pustio imao sam samo prvu trecinu prevoda.Onda sam sve to obrisao i skinuo prevod na hrvatskom-koji je imao sve oznake kao i film ali na 1 CDu i odgledao do kraja.Znaci Workshop ne moze da sastavi titl ili sam ja nesto pogresio?Pozz:)

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
on zna malo peglati , ja spajam i stelujem titl u time adjusteru. pustis film i podesis vrijeme pocetka titla i onda tako podesis vrijeme kraja titla i pritisnes ok , poslije save as . i to je to. al to vazi samo za starije filmove za koje nemogu naci bas tacan titl.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag