Преузми Поппи Плаитиме Апк бесплатно са сајтова друштвених мрежа

Učlanjen(a)
11.12.2021
Poruka
1
Можете бесплатно преузети Поппи Плаитиме апк са различитих друштвених мрежа. Ова апликација је веома популарна и веома забавна за играње. Можете побећи из отете зграде и вратити се својој кући. Можете уживати у игри бесплатно. Ова игра је погодна за све узрасте. Људима који воле загонетке и хорор игре ће се свидети ова апликација. Мораћете да решите разне загонетке да бисте безбедно стигли на одредиште.

Да бисте играли игру Поппи Плаитиме, морате имати добру интернет везу и моћи да преузимате апликације. Игра има одличну графику и заразну перспективу из првог лица. Свидеће вам се застрашујућа атмосфера и савршена музика. Такође је лако зграбити и играти се, тако да је добар избор за оне са малом децом. Такође можете пронаћи видео туторијале на ИоуТубе-у ако желите да их репродукујете ван мреже.

Поппи Плаитиме има високу Метацритиц оцену и траје 40 минута. Ово је високо оцењена акциона авантуристичка игра за малу децу. Има страшних сцена које могу уплашити неку децу, тако да није погодно за децу. На срећу, игра нема ПЕГИ оцену и захтева најмање 10 ГБ слободног простора за играње. Више информација о Поппи Плаитиме-у можете пронаћи на званичном сајту.

Графика у овој игрици је невероватна. Перспектива из првог лица чини то импресивним искуством које никада нећете заборавити. Како напредујете кроз игру, наћи ћете још скривених предмета. Осим тога, музика је невероватна. Моћи ћете да побегнете са страшног места за кратко време. Ово је игра коју не треба пропустити ако волите жанр хорор игара.

Графика у овој игрици је веома добра и са њом ћете се забављати сатима. Можете комуницирати са објектима и играти се са разним машинама. Контрола игре је веома једноставна и звук је веома смешан. Апликација је бесплатна и захтева Андроид 5.0 или новији. Можете га преузети на енглеском и шпанском језику. Ако желите да га преузмете, то можете учинити кликом на линк испод. Такође можете да играте игру у свом претраживачу ако имате Андроид верзију апликације.

Графика ове апликације је одлична и можете уживати у њој бесплатно. Такође можете преузети Поппи Плаитиме апк ако желите да играте ову апликацију. Ако желите да преузмете ову игру, обавезно погледајте њен режим из првог лица. Ова апликација је доступна за Андроид 5.0 и новије верзије. Ова апликација захтева Андроид 5.0 или новији. Такође је подржан на иОС уређајима и има добру корисничку базу.
 
Natrag
Top